Asztrológiai tanácsadás > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Asztrológiai tanácsadás > 10 weboldal. Kategória leírása:

ezoterika.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Asztrrológiai tanácsadás, előrejelzések, párkapcsolati elemzés
http://www.csillagjovo.gportal.hu/

Rosta Iván okleveles asztrológus vagyok, 15 éve foglalkozom asztrológiával ebből 5 évet tanultam a Baktay Ervin Asztrológia Egyesületben, itt kaptam asztrológusi oklevelet. Asztrológiai tanácsadással foglalkozom, lassan tíz éve. Amennyiben szükséged van a tanácsaimra, szeretettel várom jelentkezésedet. A horoszkópkészítést azoknak az embereknek ajánlom, akik, egyszerűen csak szeretnék tudni, hogy életük mely területein számíthatnak, nehézségekre hol kell jobban küzdeni, hol könnyebb elérni a célokat, és melyek azok az életterületek melyeket úgy kell elfogadni, ahogy "KAPJUK" őket mert ez olyan feladat, amelyet meg kell tapasztalni, ezáltal meg kell tanulni. Javaslom olyanok részére, akik komolyabb döntés előtt állnak és szükségét érzik annak a fontos segítségnek, hogy a konkrét helyzetben, milyenek az esélyek, a számára kijelölt utak. Ebben biztosan számíthat rám. Meg kell jegyezni, hogy a döntés mindig a mi kezünkben van, vagyis senki nem dönthet helyettünk.

Asztrrológiai tanácsadás, előrejelzések, párkapcsolati elemzés
Csillagjóslás - Asztrológiai tanácsadás
http://www.csillagjoslas.hu/

Az asztrológia önmagunk megismerésében segíthet minket. Minél pontosabban látjuk, milyen energiák, lelki attitűdök mozgatnak minket, annál könnyebb lesz megtalálni a számunkra legkevesebb konfliktust hordozó megnyilvánulási formákat. Ha felismerjük karakterünkből fakadó lehetőségeket és feladatokat, sorsunk útján könnyebben járhatunk. A tanácsadás során - a pontosított születési képlet alapján - asztroanalízis segítségével feltárjuk a személyiségében és sorsában rejlő adottságokat. A beszélgetés közben közösen keresünk megoldást a felmerülő problémákra. A prognosztikai módszer segítségével a jövő tendenciáit vizsgáljuk. A tanácsadáshoz a tanácskérő előzetes közreműködése szükséges: a főbb életeseményeket időpontokkal együtt össze kell gyűjteni, ennek segítségével lehetséges a születés időpontját, percét pontosítani (Asc. korrekció).

Csillagjóslás - Asztrológiai tanácsadás
Ágoston Enikő asztrológus, mentálhigiénés szakember
http://www.asztrologiatanacsadas.hu/

Asztrológia tanácsadás, tanfolyam, horoszkóp készítés. Mentálhigiénés segítségnyújtás.

Ágoston Enikő asztrológus, mentálhigiénés szakember
Inter astro club
http://tpzs.apofis.hu/

Az Inter Asztro club mind azoknak szól, akik komolyan veszik a asztrológia tudományát és ezoterikus úton közelítik meg az életüket.

Inter astro club
Asztrológiai tanácsadás
http://www.astrologia.hu/tanacsadas.html

Az asztrológiai - pszichológiai tanácsadás egy olyan párbeszéd formájában történik, amely során a gondot jelentő vagy érdeklődésre számot tartó témákat beszéljük meg, feltárjuk az okokat, kivitelezhető megoldásokat keresünk.

Asztrológiai tanácsadás
Lontay-Szabó Éva asztrológus
http://sorselemzes-horoszkop.hupont.hu

személyiség- és sorselemzés a személyes horoszkóp alapján, éves előrejelzés készítése, kapcsolatok (párkapcsolatok, szülő-gyermek, rokoni, munkatársi, üzleti, baráti stb.) elemzése, gyermekhoroszkóp készítése, tanácsadás

Lontay-Szabó Éva asztrológus
Humanisztikus Asztrológia Iskola
http://www.humanisztikus.hu/

Humanisztikus Asztrológia Iskola - Tanácsadó képzés.

Humanisztikus Asztrológia Iskola
Asztrológiai előrejelzés
http://karma.shp.hu/hpc/web.php?a=karma&o=asztrologiai_elorejelzes_Fz3R

Az asztrológiával több mint két évtizede foglalkozom, s az eltelt időszakban számos előadást, konzultációt tartottam, illetve asztrológiához kapcsolódó számos előadáson vettem részt. A folyamatos képzés, önképzés az asztrológia területén is elengedhetetlen. Az asztrológiai előrejelzés valójában csak felhívja az egyén figyelmét a közelgő lehetőségekre vagy veszélyekre, de meghagyja a szabad akarat érvényesülésének eshetőségét. A karma asztrológus nem préseli rá az illetőre saját véleményét, tiszteletben tartja az adott lélek döntéseit. Az asztrológia tudományával elkészíti az egyéni horoszkópot, melyből feltárulnak az egyéni életút lehetőségei, buktatói. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a rövid bevezető látogassa meg www.karma.shp.hu oldalamat, ahol az asztrológia témakörben bővebb információkat talál.

Asztrológiai előrejelzés
Asztro Show
http://www.asztro-show.hu/

Az Asztro show – egy vadonatúj forrás az asztrológia, a számmisztika, a tarot és a tisztánlátás felé. Asztro show lesz az Ön kapuja az asztrológia, tarot, számmisztika, a tisztánlátás és más technikák világába, amelyek felfedhetik a sorsát. Összegyűjtöttük a legtapasztaltabb és legalkalmasabb tanácsadókat, és minden időben elérhetővé tettük őket. Látogasson el az www.asztro-show.hu, böngésszen a tanácsadók között és találjon rá arra, aki felajánlja, hogy útmutatást nyújt a mindennapi kíváncsiságaira. Függetlenül attól, hogy jobban szereti-e a horoszkópot, a tarot kártyákat, a számmisztikai elemzést vagy csupán egy egyszerű látnoki tanácsadást, a tanácsadóink a lehető legjobb választ adják minden kérdésre.

Asztro Show
Asztrológia párkapcsolat
http://www.crystalgarden.co/informacio/oldal/17/parkapcsolat

Szeretnéd tudni, hogy párkapcsolatod mennyire áll biztos alapokon. Az asztrológia segít neked abban, hogy jobban megismerd társadat, illetve jobban megismerjétek egymást. Hiszen egy párkapcsolat csak akkor működhet, ha kölcsönösségen alapul, és ha lelkileg is egy hullámhosszon vagytok.

Asztrológia párkapcsolat
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 434 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 434 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75011