Ezotéria fórum, blog > 2. oldal > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ezotéria fórum, blog > 2. oldal > 19 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Jóslás hatalma
http://joslashatalma.com/

Szeretettel üdvözlöm! Barbara vagyok, Spirituális tanácsadó, Kártyajós. Kiskorom óta megéreztem, megálmodtam a jövőbeli eseményeket. Dolgozom energiák irányításával, többek közt gyógyítással is, de fizikális eszközeim is vannak. Blogomban megosztok Önnel olyan információkat, melyeket Ön is hasznára fordíthat. Ha segítségre van szüksége, vagy csak úgy érzi iránytmutatásra szorul, akkor az alábbi elérhetőségeken a hét minden napján elér.

Jóslás hatalma
Fitotherapia
https://fitotherapia.com/

Szeretettel köszöntelek. Edina vagyok. Hosszú évek óta foglalkozom sorselemzéssel. Jóseszközöm a cigánykártya és inga. Foglalkozom még gyógyítással is használom a természet erejét. Nagyon sok gyógynövényt alkalmazok. Lelki tanácsadóként is dolgozom,forduljanak hozzám bizalommal!

Fitotherapia
Gyógynövény blog
http://gyogynovenyblog.com/

Szeretettel üdvözlöm, Editnek hívnak. Kiskorom óta vonz a természetfeletti. 10 éves korom óta tudom, hogy látok olyan dolgokat, amik túlmutatnak a fizikai világ határain, képes vagyok megérezni, megálmodni eseményeket, amelyek utána megtörténtek, jó és rossz dolgok egyaránt. Képességeim folyamatosan fejlesztem, keresem azokat a csatornákat, amelyeken segíteni tudok.

Gyógynövény blog
Jövőbe látó jós
http://jovobelatojos.com/

Szeretettel üdvözlöm, Annamária vagyok. Születésemtől fogva tisztán érző, jövőbe látó. Látom a lelkeket, érzem őket, kommunikálni tudok velük. Látó képességekkel rendelkezem mind a karmikus betegségek gyógyításában mert különleges velem született képességem az előző megélt életekbe való betekintés is amivel segíteni tudok, hiszen ezek a betegségek lelki eredetűek és nagyon sokszor előző életeinkből hozzuk őket. Mindemellett hogy önmagam gyógyítottam 20 évvel ezelőtt rengeteget tanultam is: Angyalkommunikációt, Reiki Mester, illetve Reiki Tanár vagyok, Szellemgyógyászat összes ágát elvégeztem, Agykontrollt, Tarot, illetve Cigánykártya jóslást, amit különösen szeretek alkalmazni az az Angyalkártyáim. Lélekhang Terápiát inga segítségével alkalmazom. A leghatásosabb energia kezelés mind betegségekre, illetve blokkoldásra az életünk bármely területén. Azért készítem ezt a blogot hogy a sok hasznos információval segíteni tudjak mindenkinek.

Jövőbe látó jós
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 435 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 435 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75016