Jóga, meditáció > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jóga, meditáció > 22 weboldal. Kategória leírása:

ezoterika.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Etka - Jóga
http://www.etkaanyo.hu/

Etka - Jóga Nemzetközi Egyesület - Szeged. Az Etka - Jóga Erőgyűjtő Módszer Nemzetközi Egyesület lehetőséget ad az oktatóképzésre és a továbbképzésre.

Etka - Jóga
Jóga a mindennapi életben
http://www.joga.hu/

Jóga.hu - Jóga a mindennapi életben.

Jóga a mindennapi életben
Luna jóga
http://www.aranybuddha.hu/energia/joga/luna

Intenzív Luna jóga - A Luna-jóga nevében hordozza a Hold, a nőiség szimbólumát. Célja a nőiség megerősítése a szexuális szervekre irányuló jóga gyakorlatokon keresztül.

Luna jóga
Shaja Jóga
http://www.sahajajoga.hu/

Shri Mataji - a Sahaja Jóga megalapítója - egy olyan egyszerű módszert dolgozott ki, aminek segítségével bárki elérheti a meditáció - a belső béke megtapasztalásának - állapotát.

Shaja Jóga
Jógaközpont
http://www.jogakozpont.hu/

Asram - Jóga és meditációs központ. A Magyar Jógaoktatók Szövetségének alapító tagja.

Jógaközpont
Jógaterápia
http://www.jogaterapia.hu/

Az általunk gyakorolt jógaterápia a nyugati fizioterápiás ismereteknek, és a tradicionális jóga gyakorlatrendszerének modern felfogású ötvözete.

Jógaterápia
Ganga Baráti Kör
http://www.ganga.hu/

Jóga, testmozgás, légzőgyakorlat, meditáció, relaxáció.

Ganga Baráti Kör
Shakti Jóga Asszonyoknak
http://www.jogaszules.info/boldogasszony.html

Jó pár évnyi jógázás tapasztalata alapján mondhatom, a jógát szinte a nõknek teremtették... és hogy manapság egy átlagos jógaórán több nõvel, mint férfival találkozhatunk.

Shakti Jóga Asszonyoknak
Gerincjóga rendszer
http://www.gerincjoga.hu/

Mi a Gerincjóga? A Gerincjóga modern mozgásterápia, amely a jóga speciális testhelyzeteit használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítására biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Elsődleges szerepe a prevenció, az egészségmegőrzés, de csoportos mozgásterápiaként, amely a teljes fizikumot módszeresen kezeli és fejleszti, kiváló eredménnyel támogatja és kiegészíti a személyre szabott, célirányos gyógyító eljárásokat. Legfőbb eszközei a tudatos mozgás, a helyes légzés és a relaxáció.

Gerincjóga rendszer
Hatha Jóga a Sivananda Jógaközpontban
http://www.sivananda.hu/hatha_joga_sivananda.php

A hatha szónak mély ezoterikus jelentése van. A "ha" szó alatt a Napot értik, a "tha" alatt a Holdat. Azaz a hatha jóga a Nap és a Hold, a prána és apána (energiák) egyesülését jelenti. A hatha jóga nem cél, hanem csak a cél felé vezető eszköz.

Hatha Jóga a Sivananda Jógaközpontban
Ákos jóga - jóga gyakorlatok - ilyengar jóga - egészséges életmód
http://www.akosjoga.hu/

Jógaoktatóként sok ötvenévest láttam, akik jobb karban voltak, mint az egyetemista húszévesek! A titkuk pedig a folyamatos önodafigyelés és -képzés volt. Sportoltak, figyeltek az étrendjükre és tanultak. Életminőség-javítás azoknak az ülőmunkát végző értelmiségieknek, akik felvállalva az egészségükért a felelősséget, fizetésüket nem életük végig tartó gyógyszeres kezelésre szeretnék költeni. Ha úgy érzed, nem érdemled meg, hogy a derék- és hátfájás, a megfázások és egyéb nyavalyák olyan sok hetet (hónapot, évet) keserítenek meg az életedből, akkor érdemes néhány percet arra szánnod, hogy tovább olvasol.

Ákos jóga - jóga gyakorlatok - ilyengar jóga - egészséges életmód
Diószegi Ádám - Jógaoktató weboldala
http://jogaoktato.hu

Diószegi Ádám jógaoktató weboldala, melyen információt találhatsz az aktuális hatha jóga, Gerincjóga és meditáció órákról, valamint a jógastúdiókról. A Gerincjóga ötvözi a több ezer éves hatha jóga gyakorlatait és a mai modern anatómia és gerincterápia ismereteit. A jógaászanák (testhelyzetek) anatómiailag tökéletes tartások, melyek képesek kiegyensúlyozni az izomrendszert, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálják a hormonális háztartást, a keringést és az energetikai folyamatokat is.

Diószegi Ádám - Jógaoktató weboldala
Mandala Jógastúdiók
http://www.mandalajoga.hu

Változtass azon, hogy fáj a hátad, hogy feszült vagy, hogy nem érzed jól magad a bőrödben! A Gerincjóga, a Stresszoldó Jóga, a Nőijóga és a Hatha Jóga olyan mozgásrendszerek, amelyek segítenek abban, hogy egészségesebb, magabiztosabb és boldogabb légy! A Mandala Jógastúdiókban magasan képzett oktatóink modern, a legújabb mozgástrendek irányelvei szerint oktatják a tradicionális indiai jógát. Már három stúdióban oktatunk jógát: Advaita Jógaközpont: 1131 Budapest, Kresz Géza u. 27. (A Westenddel szemben) Gerincjóga Központ: 1077 Budapest, Nefelejcs u. 58. (Peterdy u. sarok) Nőijóga Stúdió: 1063 Budapest, Szalmás Piroska u. 11. (A Kodály körönd mellett) Még nem voltál nálunk? Az első jóga óra ingyenes!

Mandala Jógastúdiók
AUM Jóga Magazin
http://Aum.hu

Online jóga magazin magyarul. Online jóga magazin magyarul.Online jóga magazin magyarul.

AUM Jóga Magazin
Dunakeszi Jóga Stúdió
http://www.gyogytorna-2120.hu/joga-tanfolyamok-a-dunakeszi-studioban

Jóga - Gyógytorna - BEMER Stúdió Dunakeszi Jóga a Mindennapi Életben Rendszer tanfolyamok: kezdő, haladó, valamint hát- és derékfájás elleni jógaórák. Ászanák - testgyakorlatok, pránájáma - légzőgyakorlatok, lazítás - relaxáció, meditáció. Hatha jóga kriják. Négy jógaút: Bhakti, rádzsa, karma, gjána jóga. Gyógytorna a stúdióban, és kiszállással az otthonában, Dunakeszin, Gödön, Fóton is. BEMER 3000 mágnesterápiás kezelések, tapasztalt egészségügyi szakemberünkkel, BEMER kölcsönzés-bérbeadás, AKCIÓS árakon. BEMER3000 készülékek forgalmazása-eladása országos kiszállítással! Pszichológiai kezelések, tanácsadás. Várjuk AKCIÓS árainkkal! Bővebb infó honlapunkon: www.gyogytorna-2120.hu

Dunakeszi Jóga Stúdió
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 427 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 10 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 74626