Oktatás, képzés > 2. oldal > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, képzés > 2. oldal > 32 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Angyal kommunikáció tanfolyam
http://piroskata.hu/tanfolyam-idopontok/angyal-tanfolyam/

Az angyalokkal tudunk kommunikálni, megtanulhatjuk érzékelni jelenlétüket. Segítségükkel megtudjuk őrizni egészségünket, betegség esetén pedig kérhetjük segítségüket, a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Az élet minden területén kérhetjük támogatásukat, segítségüket. A tanfolyamon olyan technikát tanulunk meg, amely egyszerűvé teszi számunkra a velük való együttműködést.

Angyal kommunikáció tanfolyam
Ezoterikus és spirituális tanítások
http://www.tiltottgyumolcs.hu

Honlapunkon könnyen alkalmazható ezoterikus és spirituális módszerekről számolunk be, melyek tiltott gyümölcsnek számítanak, de az elmúlt években számtalan ember érzi jobban magát módszereink által.

Ezoterikus és spirituális tanítások
Reiki tanfolyamok az egészségért
http://piroskata.hu/tanfolyam-idopontok/reiki-1-tanfolyamok/

A reiki energia az egészségünk megőrzését, illetve a betegségekből való gyorsabb gyógyulást segíti elő. A reiki tanfolyamon kapott beavatás által tudjuk önmagunkat és a környezetünket kezelni. A reiki energia közvetítésére mindenki alkalmas kortól, nemtől függetlenül. Ha valódi gyógyulást szeretnénk elérni, az életünk változtatásával és a reiki használatával el tudjuk érni.

Reiki tanfolyamok az egészségért
Reiki tanfolyamok Budán
http://piroskata.hu/tanfolyam-idopontok/reiki-2-tanfolyamok/

A reiki hatékony alternatív gyógymód, amelynek a működtetéséhez, az energia leközvetítéséhez egy tanfolyam elvégzésére van szükség. Minden ember tud a másik embernek energiát adni, de ekkor a bio energiáját használja fel, ami a későbbiekben különböző betegségekhez vezet. A reiki tanfolyamon, a beavatás vagy ráhangolás következtében folyamatos kapcsolat lesz a reiki energiával és bárhol bárki számára korlátlen mennyiségben tudjuk átadni.

Reiki tanfolyamok Budán
Theta Healing Tanfolyamok
http://thetahealinganahita.hu/hu/theta_healing_tanfolyam

Tudj meg mindent gondolataid, kimondott szavaid és tetteid valódi erejéről/hatalmáról, s arról, hogyan alakítod saját életed rajtuk keresztül. Gyere el egy tanfolyamunkra és érd el, hogy már a következő hónapban büszkén és boldogan mondhasd, hogy úton vagy a céljaid felé és napról napra boldogabb vagy! Az Anahita Jóga és Szellemi Központ a ThetaHealing oktatásával foglalkozik, szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az önfejlesztő technikát, hogy előrelépjenek és pozitív változást hozzanak létre életükben. Csapatunk célja, hogy bebizonyítsuk, hogyha megszabadulunk a korlátozó hiedelmeinktől, akkor egy sokkal örömtelibb élet vár ránk! Nálunk megtanulod, hogy lehet könnyen és egyszerűen elengedni és lecserélni a negatív érzéseket pozitív és támogató érzésekre, ami által kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb leszel. Gyere és tarts velünk!

Theta Healing Tanfolyamok
INGAhasználat tanfolyam, radiesztézia.
http://www.ingatanfolyam.hupont.hu

Hatodik érzék- Spirituális INGAhasználat tanfolyam. Szeretnéd Megmérni és érzékelni a láthatatlan energiákat? A tanfolyamunkon sokkal több mindent elsajátíthatsz ha jelentkezel. Tanfolyamunk rendszeresen indul, weboldalról érdeklődhetsz mindig az aktuális időpontokról és díjairól. Ha úgy érzed szükséged van erre az érzékedre, várlak szeretettel!

INGAhasználat tanfolyam, radiesztézia.
Reiki képzés és klub, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/reiki.php

Keul Ildikó Reiki mester-tanár Reiki 1,2,3A tanfolyamai Pestszentlőrincen.

Reiki képzés és klub, Bp 18. ker.
Angyal tanfolyamok Budapesten
http://www.reikitanfolyamok.com/tanfolyami-idopontok/angyal-tanfolyamok/

Az angyalok nagyon nagy segítséget tudnak nyújtani az életünk során. Az őrangyalunk végig kísér bennünket az úton a születésünktől egész a halálunk pillanatáig. A tanfolyamon megtanuljuk érzékelni jelenlétüket és egy technika segítségével, erejüket hasznosítani tudjuk a saját gyógyulásunkra, vagy egészségünk megőrzésére.

Angyal tanfolyamok Budapesten
Spirituális tanfolyamok útkeresőknek
http://spiritusz.org/spiritualis_tanfolyamok.html

Komplex Spirituális Képzés: Spiritusz I. II. III. spirituális tanfolyam. Lelkünk Útjai I. reinkarnációs tanfolyam. Spiritusz Manuálterápia I. tanfolyam. 4 végzettséggel: Lágy csontkovácsolás, talpmasszázs, lazító, frissítő masszázs, spirituális masszázs. Spirituális képzések, kezelések és tanácsadás.

Spirituális tanfolyamok útkeresőknek
Avatár önismereti tréning
http://www.avataronismeretikurzus.hu/

A mindennapi életben a döntések meghozatalához és a célok eléréséhez önismeretre, önbizalomra és koncentrált figyelemre van szükség. Az Avatár önismereti tanfolyam a saját magunk által kiépített gátló hitrendszert és rossz szokásokat segít azonosítani, és így olyan felismeréseket élhetünk meg, melyek segítenek elérni céljainkat és megteremteni boldogságunkat.

Avatár önismereti tréning
A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda
http://www.nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik

Minden erő bennünk van, csak tudni kell előhívni az energiát. Abban segítek neked, hogy előhívd az energiát. Kattints a linkre a részletekért

A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda
Reiki tanfolyam gyermekünk fejllődéséért
http://www.reikitanfolyamok.com/gyermek-reiki-tanfolyam/

Gyermekeink testi és szellemi fejlődését a reiki hatékonyan támogatja. Reiki beavatást kapott gyermek, gyorsabban épül fel egy betegségből. Strapabíróbb az óvodában, iskolában felállított elvárásokkal szemben. Megérzései felerősödnek, magabiztosabb lesz. Tovább tanulás idején pontosan tudja mit szeretne tanulni és miért. Gyermekeknek a tanfolyam elvégzése 6 éves kortól ajánlott.

Reiki tanfolyam gyermekünk fejllődéséért
Acces Bars a könnyebb befogadásért
http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol.html

Az Access Consciousness tanfolyamok közül az első és a rendszer alapja is egyben az Access Bars tanfolyam, ahol megtanulhatod a fejeden lévő harminckét pont helyét, amelyek gyengéd érintésével elengedve a régi mintáidat tudatosabbá válhatsz. A tudatosságod növelése az élted minden terén változásokat eredményez. Növeli a befogadásodat, ez vonatkozik az anyagiakra és a mások elfogadására egyaránt és egyre inkább fel fogod ismerni a saját értékeidet és azt, hogy ne a mások véleményétől tedd függővé magad. A bárok futtatását magadnak is végezheted és bárkinek adhatsz ajándékba bars kezelést, sőt még üzletet alapozhatsz rá, ha választod. Az Access Bars tanfolyam elvégzése új kapukat nyit ki a számodra.

Acces Bars a könnyebb befogadásért
Source memory healing: karma healing
http://sourcememoryhealing.com/

A Source Memory Healing jelentése forrásemlék gyógyítás, amely lehet karmikus szerelem vagy más előző életes emlék, ebből az életből származó élmény vagy a felmenőidtől átvett teher. Bárhonnan is hozod az intenzív érzelmi töltet minden esetben jelen van a korlátozó hitrendszerekkel kézen fogva járnak, megakadályozva téged valamely vagy akár több életterületeden való előrelépésben. A karma healing vagy karma oldás során megkeressük ezeket a forrás emlékeket és feloldásra kerülnek teret adva ezzel a továbblépésnek. A technika alapjául egy több ezer éves meditációs módszer szolgál a nyolcas csakra meditáció. A nyolcas csakra az isteni tudatosság és a karmikus lenyomatok energetikai központja. A meditáció során dominánsan delta agyhullám uralkodik, ez a mélyalvás állapotának felel meg. Az agynak ebben az állapotában lehetővé válnak a hatékony oldások. Ha úgy érzed, szívesen megtudnál többet a Source Memory Healingről kérlek, látogass el weblapunkra.

Source memory healing: karma healing
Theta Healing tanfolyam
http://ateutad.hu/theta-healing-tanfolyamok/

A legtöbbünk életében eljön egy pont, amikor megérik az idő a változtatásra. Ezt halogathatjuk egy darabig, de nem érdemes, kiváltképp akkor nem, ha találunk egy hatékony és gyors módszert, amelynek a segítségével, űrrakéta sebességével haladhatunk. A Téta Healing egy olyan energia gyógyászati módszer, amelynek eszközeivel akár azonnali változások történhetnek az élted rendbe hozandó területein legyen szó az egészségedről vagy valamely lélek szinten megoldandó problémádról. A Theta healing tanfolyamon elsajátíthatod a theta meditációt, amelynek segítségével a feltétel nélküli szeretet teréhez kapcsolódva felülírhatod a jelenlegi életedben problémákat okozó hitrendszereidet. A régi téged már nem szolgáló hitrendszerek törlődnek és helyette pozitív támogató elveket kapsz, amelyek segítségével teljesen új életet generálhatsz magadnak. Megtanulhatod szeretni, becsülni önmagad, megtanulhatod vonzónak érezni magad és bármit manifesztálhatsz az életedbe, amit csak szeretnél.

Theta Healing tanfolyam
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 435 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 435 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75016