Oktatás, képzés > 3. oldal > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, képzés > 3. oldal > 32 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Théta Healing tanfolyamok Csillával
http://thetacsilla.hu/theta-healing-tanfolyamok/

Amikor elismered, felismered, hogy az egyedüli személy, aki meg fogja oldani az életedben felbukkanó nehézségeket akkor az eszközök is szépen sorra fel fognak bukkanni hozzá. Melyik az a terület ahol látszólag körbe-körbe jársz, ugyanazokat a helyzeteket és embereket teremted és nincs előrelépés? Ha van ilyen, akkor érdemes tovább olvasnod egy hatékony gyógyító technikáról, amelynek Théta Healing a neve. A Théta állapot az agyunknak az alvást megelőző állapota, tulajdonképpen a tudatalatti küszöbe ahol feloldhatóak a berögzült nézőpontok, amelyek egy bizonyos állapotban tartanak, és nem engednek továbblépni az életed valamely területén. A Théta kezelés ülő testtartásban zajlik a Feltétel nélküli Szeretet terében és a konzulens a kérdéseken keresztül segít meglátni a számodra mi az az esemény, hitrendszer vagy emlék, amely blokkolja, hogy bőségben élj, vagy boldog párkapcsolatot alakíts ki. A tecnikát te magad is megtanulhatod Théta Healing tanfolyam keretében. További infó weblapomon.

Théta Healing tanfolyamok Csillával
ThetaHealing módszer
http://www.thetaforras.hu/theta-healing/

A ThetaHealing technika egy olyan gyors és hatékony energia gyógyászati módszer, amely könnyen elsajátítható és a saját magadon vagy másokon is alkalmazhatod, az életed azon területén ahol van valami megoldandód, valamilyen blokk akadályoz a tovább lépésben. Vianna Stibal nevéhez fűződik a felfedezés, hogy a probléma gyökerének megtalálása által lehetővé válik a hitrendszeri szinteken való felülírás. A négy hitrendszeri szint az alap, lélek, genetikai és történelmi szintek bármelyikéről származhat a blokk, amelynek megszüntetése akár azonnali gyógyulást eredményezhet. A módszer théta agyhullámon működik, ez az agyunk alvást megelőző állapota. Ezen a szinten nemcsak a teremtő energiával kapcsolódhatunk, de meg lehet változtatni a betegséghez kapcsolódó érzelmeket és valóságnak hitt elképzeléseket is. A Theta Healing tanfolyamon a módszer bárki által elsajátítható, már több ezren sajátították el és a számunk folyamatosan növekszik.

ThetaHealing módszer
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 435 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 435 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75016