Top 40 legújabb link > Ezoterika - wyw.hu

Szponzorált linkek
Fényörvény
http://www.fenyorveny.hu

Spiritualitás és Ezotéria - Varázslat és tudatosság minden napra / Angyalok, idegenek, spirituális tanítások, meditációs segítségek, tudatosság, alternatív gyógyítások, természetes gyógymódok, motivációs videók-segítségek, online spirituális filmek-videók és még sok egyéb. Kövesd az oldalt naprakészen. Fény és Szeretet!

Fényörvény
Purnam Jóga és Meditációs Központ Budapest, 14. kerület
http://www.purnam.hu/

PURNAM yoga & selfness Stúdiót 2010 augusztusában Regősvölgyi Regina és Bálint János jógaoktatók alapították. A stúdió élete folyamatos kreatív áramlásban létezik. A kezdetektől fogva egyedi és különleges workshopokra, tanfolyamokra, magas színvonalú képzésekre invitáljuk az érdeklődőket.

Purnam Jóga és Meditációs Központ Budapest, 14. kerület
Theta Healing Tanfolyamok
http://thetahealinganahita.hu/hu/theta_healing_tanfolyam

Tudj meg mindent gondolataid, kimondott szavaid és tetteid valódi erejéről/hatalmáról, s arról, hogyan alakítod saját életed rajtuk keresztül. Gyere el egy tanfolyamunkra és érd el, hogy már a következő hónapban büszkén és boldogan mondhasd, hogy úton vagy a céljaid felé és napról napra boldogabb vagy! Az Anahita Jóga és Szellemi Központ a ThetaHealing oktatásával foglalkozik, szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az önfejlesztő technikát, hogy előrelépjenek és pozitív változást hozzanak létre életükben. Csapatunk célja, hogy bebizonyítsuk, hogyha megszabadulunk a korlátozó hiedelmeinktől, akkor egy sokkal örömtelibb élet vár ránk! Nálunk megtanulod, hogy lehet könnyen és egyszerűen elengedni és lecserélni a negatív érzéseket pozitív és támogató érzésekre, ami által kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb leszel. Gyere és tarts velünk!

Theta Healing Tanfolyamok
A pozitív gondolkodás weboldala
http://pozitivgondolkodas.hu

Mindenki számára elérhető a pozitív Gondolkodás, de Neked is tenned kell érte. Olvasd hetente/héthetente megjelenő ingyenes blogbejegyzéseinket, és alkalmazd a bemutatott módszereket, tippeket. Portálunkon találsz egy 10 kérdéses kérdőívet, amit ha kitöltesz, kiértékelve megkapsz, továbbá konkrét megoldási javaslatokat is teszünk.

A pozitív gondolkodás weboldala
Götz Gábor: transzlégzés, újjászületés
http://www.fellelegzek.hu

A modern transzperszonális terápia kiegészítette a tradíciót újkori ismeretekkel, melyek így bizonyítottan segítik az embert a veszteség élmények, a lelki traumák és a negatív stresszhatások gyakorlati feldolgozásában. A holotrop tudatállapot mély önismeret, amivel bizonyítottan kifinomultabb érzékelést kapunk önmagunkhoz és egy egyetemes tudáshoz, akár spirituális élményeknek is teret engedve. A transzperszonális terápiákkal a benned rejlő feszültségektől, hiedelemrendszerektől élmény szinten megszabadulhatsz. A testedben és a lelkedben lévő feszültségeket megélheted, szabadon kifejezheted, így felszabadíthatod a benned lévő kreatív teremtő erőt, a szeretetet. Az új pozitív energiákat az életed jobbá fordítására használhatod.

Götz Gábor: transzlégzés, újjászületés
Spirituális tanfolyamok útkeresőknek
http://spiritusz.org/spiritualis_tanfolyamok.html

Komplex Spirituális Képzés: Spiritusz I. II. III. spirituális tanfolyam. Lelkünk Útjai I. reinkarnációs tanfolyam. Spiritusz Manuálterápia I. tanfolyam. 4 végzettséggel: Lágy csontkovácsolás, talpmasszázs, lazító, frissítő masszázs, spirituális masszázs. Spirituális képzések, kezelések és tanácsadás.

Spirituális tanfolyamok útkeresőknek
Jóslás, sorselemzés, számmisztika
http://www.szammisztika-sorselemzes.hu

Születési dátumból Sorselemzést készítek. Múlt-Jelen-Jövő elöttem nem Titok. Kártyáim a mindennapokra adják meg a választ. Olyan vagyok mint autóban a GPS: Megfejtem a jeleket. Csak a Keresztnevedet és a Születési Év-Hó-Napodra van szükségem! Hívj most!

Jóslás, sorselemzés, számmisztika
Japán Reiki terápia
http://www.zentairudolf.hu

A Japán Reiki mint terápia, olyan ősi technikákat alkalmaz, melyek az idők során kivesztek a rendszerből. Az amerikából hozzánk került vonalakból épp a japán szellemiség és eszmeiség hiányzik. Mint módszer, kötődik Usui sensei tanításához, a mester buddhista és sintó gyökereihez de alapvetően a Reiki, Usui előtt is létező gyógymód volt japánban.

Japán Reiki terápia
Csak1ékszer
http://csak1ekszer.hu/?kategoria=Ezoterikus%20%C3%A9kszer

Tudati energiával töltött karkötők A karkötők különlegessége, hogy tudati energiával vannak programozva. Emellett divatos, minden korosztály által hordható stílusokban készülnek. További egyediségük, hogy limitált mennyiségben készülnek. Alapvetően mindegyik karkötőbe beprogramozásra kerül a pozitív életszemlélet erősítése, a negatív gondolatok és dolgok elleni védelem, illetve a saját magunk belső harmóniájának erősítése, segítése.

Csak1ékszer
Avatár önismereti tréning
http://www.avataronismeretikurzus.hu/

A mindennapi életben a döntések meghozatalához és a célok eléréséhez önismeretre, önbizalomra és koncentrált figyelemre van szükség. Az Avatár önismereti tanfolyam a saját magunk által kiépített gátló hitrendszert és rossz szokásokat segít azonosítani, és így olyan felismeréseket élhetünk meg, melyek segítenek elérni céljainkat és megteremteni boldogságunkat.

Avatár önismereti tréning
Reiki tanfolyamok Havasi Katalin reiki mesterrel Budapesten
http://havasikatalin.hu/reiki/

Mikao Usui mesteről eredő japán módszer, mely 90 évre nyúlik vissza a test és lélek harmóniáját hivatott megőrizni és helyreállítani. Az alapító így beszél róla: "A boldogság megidézésének titkos módszere, csodálatos gyógyír minden betegségre" Napjainkban, amikor rohanó stresszes életmódban egyre nehezebb megtalálni a belső békét, óriási segítséget nyújthat a reiki mindennapos gyakorlása, mely dogmáktól mentes, mindenki által elsajátítható japán gyökerű technika és eszköz az önfejlesztésre. A reiki kezelés segít megoldani a megbomlott egyensúlyt és a toxinok felhalmozódását. Ez a csodálatos univerzális energia támogatja a szervezet öngyógyító képességét így víve harmóniát a mindennapokba. Bár a legtöbb ember kétkedik a láthatatlan és misztikusnak tűnő módszerekben, a reiki mégsem hiten alapuló módszer. Bárki megbizonyosodhat annak jótékony hatásáról, ha kipróbálja a kezelést. Mint minden keleti módszer itt is nagyon fontos a meditáció gyakorlása, önmagunk mélyebb megismerése az úton.

Reiki tanfolyamok Havasi Katalin reiki mesterrel Budapesten
Angyali Menedék Kiadó - ezoterika könyvek
http://www.angyalimenedek.hu

Az Angyali Menedék Kiadó ezoterikus, különleges történelmi és különböző vallási irányzatokkal átitatott, esetenként misztikus irodalomként megjelenő könyvek rendkívül különleges tárházát nyújtja olvasóinak. Kiadónkat olyan embereknek hoztuk létre, akik képesek a pozitív gondolkodásra, fogékonyak a rendhagyó dolgokra, közösségben gondolkoznak, nem kizárólag csak az ego irányítja őket, akik hisznek abban, hogy a jó dolgok nyújtása jó dolgokat vonz az életükbe, a pozitív jellemük erősíti a világ rezgését, ezáltal jó irányba terelve az emberiséget. Kiemelten kezeljük a magyarság őstörténetével, misztikus múltjával kapcsolatos irodalmat éppúgy, ahogyan a terveink között szereplő önfejlesztő, pozitív személyiség-fejlesztő köteteket.

Angyali Menedék Kiadó - ezoterika könyvek
Mi is az a reiki és mire használható?
http://jikidenreiki.hu/mi-a-reiki/

A reiki Japánból eredő spirituális gyógymód és módszer a belső béke megteremtésére. A technika kidolgozója Mikao Usui, aki 3 hetes elvonulásán a Kurama-hegyen megvilágosodásakor kapta ezt a csodálatos ajándékot, melyet az emberiségnek szánt megkülönböztetés nélkül. Azt szerette volna, hogy a reiki minden emberhez eljusson. Álma valóra vált hisz a reiki világszerte népszerűvé vált sok tíz millió gyakorolja a Földön. Elterjedté vált mert igen egyszerű elsajátítani és alkalmazni, használatához nem szükséges speciális képesség, még hinni sem kell benne. A reiki nem alkalmaz eszközöket sem. Mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód. A reiki sikeresen használható az alábbi területeken: - egészségmegőrzés - stresszoldás - fájdalomcsillapítás - lázcsillapítás - különböző fizikai problémák és sérülések kezelése - pszichés eredetű állapotok így pl. depresszió, hangulat ingadozás, zavaró gondolatok kezelése A reiki azonban ennél is több: spirituális módszer a belső béke megteremtésére.

Mi is az a reiki és mire használható?
Belső Út Spirituális Központ
http://www.belsout.hu

Belső Út Spirituális Központ: Fény, Szeretet és Szellemi táplálék minden éhező útkeresőnek. 2001-es megalakulásunk óta Fényt, Szeretetet és Szellemi táplálékot nyújtunk minden útkeresőnek, és fejlődési lehetőséget a már úton járóknak. Szolgáltatásaink a Test és a Lélek gyógyulását, tanfolyamaink és előadásaink a Szellemi ébredést segítik. Pénteki nyitott klubestünkön az érdeklődők előadásokat hallhatnak különböző spirituális témákban, és lehetőség adódik a kötetlen beszélgetésekre, közös meditációkra, mantrázásokra.

Belső Út Spirituális Központ
Félrevezetésmentes spirituális tanácsadás
http://www.himmia.com

2004 óta foglalkozom spirituális tanácsadással. Arra törekszem, hogy elvont ügyeikben valódi segítséget nyújtsak a hozzám látogatóknak. Úgy hiszem, hogy napjainkban valódi segítségre és nem varázslásra van szükségük az embereknek. Ezért munkámat mindig érthetően és külsőségektől mentesen végzem

Félrevezetésmentes spirituális tanácsadás
International Esoteric & Occult Market
http://www.irzton.com

Ingyenes weblap, angol, német, magyar nyelven. Használt és új ezoterikus tárgyakat, árukat lehet itt meghirdetni teljesen ingyenesen.

International Esoteric & Occult Market
Grafológia és írásszakértés - grafocus.hu
http://www.grafocus.hu

Grafocus weboldalamon Ön is kérhet személyre szabott grafológiai kézíráselemzést, vagy aláírás azonosítást. Magánszemélyek és cégek felkérésére egyaránt dolgozom. Kérdésével, problémájával, megrendelésével forduljon hozzám bizalommal, keressen fel valamelyik elérhetőségemen!

Grafológia és írásszakértés - grafocus.hu
Asztrológia párkapcsolat
http://www.crystalgarden.co/informacio/oldal/17/parkapcsolat

Szeretnéd tudni, hogy párkapcsolatod mennyire áll biztos alapokon. Az asztrológia segít neked abban, hogy jobban megismerd társadat, illetve jobban megismerjétek egymást. Hiszen egy párkapcsolat csak akkor működhet, ha kölcsönösségen alapul, és ha lelkileg is egy hullámhosszon vagytok.

Asztrológia párkapcsolat
Nadishop
http://www.nadishop.hu

Nadishop ezoterikus shop ahol pólók, cd-k, füstölők, malák, képek, poszterek, thangkák, imazászlók és egyéb Nadis kellékek széles választékban! Termékeink zöme import kézműves nepáli termék, melyeket a kinti mesterek áldanak meg és mi magunk válogatjuk össze őket. A mala láncok energetikailag tisztított és feltöltött állapotban kerülnek eladásra. Ezen kívül thangkák, szobrok, füstölők, brokátok, ágytakarók, autentikus nepáli ékszerek széles választékával várunk benneteket boltunkban. Magyar kézműves kerámia és fa, buddhista szimbólumokkal díszített termékeket is forgalmazunk.

Nadishop
Történet egy korábbi életről
http://kisoroszlan.wordpress.com/2012/12/21/a-voros-haju-no/

Lehetne egy korábbi élet szokványos története is, de az egykori házastársak életekkel később ismét találkoztak... Történetüket pedig egy buzgó asztrológus tanonc a hozzá tartozó röpke asztrológiai elemzéssel meg is örökítette. ;)

Történet egy korábbi életről
Halzer Dorottya okleveles Feng Shui konzultáns
http://www.afengshui.hu

Feng Shui szakértőként segítek Önnek, hogy kevesebb energia-befektetéssel, hatékonyabban tudjon élni és dolgozni. Tanácsadóként vállalom ugyanis, lakások, házak, irodák, üzletek, gyárépületek, kertek felmérését és harmonizálását. Oldalamon a személyes Feng Shui tanácsadás mellett válogathat különböző Feng Shui, illetve mandala szakkönyvek közül is. Ezek segítségével később akár Ön is képes lesz berendezni úgy otthonát, hogy az pozitív élmények - életöröm, boldogság, személyes sikerek, egészségi állapotunk javulása, gyógyulás, emberi kapcsolataink minőségi átlényegülése, és tanulmányi eredményeink gyökeres javulása - formájában valósuljon meg.

Halzer Dorottya okleveles Feng Shui konzultáns
Elakadtál a fejlődésben
http://lelekut-fejlodes.hu

Szeretnéd megoldani élethelyzeti problémáidat, de nem találod a megoldást? Elakadtál a fejlődésben és nem tudod hogyan tovább? Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel a problémával, hiszen sokszor nem olyan egyszerű munkahelyet találni, megoldani a párkapcsolati problémákat, kigyógyulni valamilyen betegségből. Lényeg, hogy ne add fel, van megoldás.

Elakadtál a fejlődésben
Online jóslás készítés
http://joslasonline.com/

Valós internetes jóslatok készítése. Programunk képes megállapítani jövőbeli eseményeket magas pontossággal. Próbálja ki online jóslásunkat most!

Online jóslás készítés
Tibeti, buddhista webáruház
http://www.tibetan-shop-tharjay-norbu-zangpo.hu

A Tibetan shop tibeti webáruházban forgalmazott termékek között számos különleges tibeti buddhista eszköz és dísztárgy található. Tibeti hangtálak, buddhista imaláncok, ékszereket, hangszerek, imamalmok, imazászlók és sok más egyéb. A több évtizedes tibeti buddhizmusban szerzett tapasztalatnak köszönhetően az áruházban csak minőségi és autentikus termékeket találnak.

Tibeti, buddhista webáruház
Élő webkamerás online jóslás
http://www.ezovideo.hu/

A folyamatosan bővülő ezovideo.hu oldalán megtalálhatod a különböző szakterületen tevékenykedő jósokat. Kártyajóslás, angyalterápia, álomfejtés és még több lehetőség. Látogasd meg az oldalt és ha nem találod a kedvenc tanácsadódat online-on, regisztrálj be és hagyj üzenetet.

Élő webkamerás online jóslás
Lakner Tünde asztrológus
http://arkanumstudio.hu/asztrologus.html

Az asztrológus a csillagok segítségével segít neked megtalálni lelked legbelső motivációit, cselekedeteidre evidens magyarázatot ad és utat mutat a változtatásokhoz, hogy minél boldogabb lehess.

Lakner Tünde asztrológus
Mirtill Tarot Mester
http://mediumzsuzsi.webnode.hu

Kártyavetéssel több mint tíz éve foglalkozom. Tarot mesteri oklevelet 2009-ben szereztem. Spirituális pszichológiát, tarot és cigánykártya vetést és asztrológiát tanultam. Mára már a belső hallásom, az intuícióm és a kártyáim segítségével veszem fel a kapcsolatot a magasabb éneddel és hozom át azt az információt amit nem akarsz meghallani. A Földön jelen lévő új energiákkal telve segítek.

Mirtill Tarot Mester
Angyal kommunikáció tanfolyam
http://piroskata.hu/tanfolyam-idopontok/angyal-tanfolyam/

Az angyalokkal tudunk kommunikálni, megtanulhatjuk érzékelni jelenlétüket. Segítségükkel megtudjuk őrizni egészségünket, betegség esetén pedig kérhetjük segítségüket, a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Az élet minden területén kérhetjük támogatásukat, segítségüket. A tanfolyamon olyan technikát tanulunk meg, amely egyszerűvé teszi számunkra a velük való együttműködést.

Angyal kommunikáció tanfolyam
Angyal tanfolyamok Budapesten
http://www.reikitanfolyamok.com/tanfolyami-idopontok/angyal-tanfolyamok/

Az angyalok nagyon nagy segítséget tudnak nyújtani az életünk során. Az őrangyalunk végig kísér bennünket az úton a születésünktől egész a halálunk pillanatáig. A tanfolyamon megtanuljuk érzékelni jelenlétüket és egy technika segítségével, erejüket hasznosítani tudjuk a saját gyógyulásunkra, vagy egészségünk megőrzésére.

Angyal tanfolyamok Budapesten
Bach cseppek az állatoknak
http://www.reikitanfolyamok.com/bach-virag/cseppek-hatasa-az-allatokra/

Az állatokban ugyanolyan érzések vannak, mint bennünk emberekben. Ugyanúgy félnek helyzetekben, depresszióba eshetnek. Rajtuk is nagyon hatékonyan segítenek a Bach cseppek, melyek oldják a megélt traumát, félelmeiket.

Bach cseppek az állatoknak
Reiki tanfolyamok Budán
http://piroskata.hu/tanfolyam-idopontok/reiki-2-tanfolyamok/

A reiki hatékony alternatív gyógymód, amelynek a működtetéséhez, az energia leközvetítéséhez egy tanfolyam elvégzésére van szükség. Minden ember tud a másik embernek energiát adni, de ekkor a bio energiáját használja fel, ami a későbbiekben különböző betegségekhez vezet. A reiki tanfolyamon, a beavatás vagy ráhangolás következtében folyamatos kapcsolat lesz a reiki energiával és bárhol bárki számára korlátlen mennyiségben tudjuk átadni.

Reiki tanfolyamok Budán
Reiki tanfolyam gyermekünk fejllődéséért
http://www.reikitanfolyamok.com/gyermek-reiki-tanfolyam/

Gyermekeink testi és szellemi fejlődését a reiki hatékonyan támogatja. Reiki beavatást kapott gyermek, gyorsabban épül fel egy betegségből. Strapabíróbb az óvodában, iskolában felállított elvárásokkal szemben. Megérzései felerősödnek, magabiztosabb lesz. Tovább tanulás idején pontosan tudja mit szeretne tanulni és miért. Gyermekeknek a tanfolyam elvégzése 6 éves kortól ajánlott.

Reiki tanfolyam gyermekünk fejllődéséért
A szülői minták hatása
http://sors-elemzes.hu/fooldal/szuloi-mintak-2/

Az életünk során gyakran fel sem ismerjük, hogy a szülői minták milyen hatással vannak az életünk alakulására. Ugyanazokat a köröket futjuk, ismétlünk nem értjük, hogy miért. Ekkor ad számunkra nagyon nagy segítséget az önismereti sorselemzés. Rávilágít az összefüggésekre, mit és hogyan tudunk változtatni, hogy boldog életet élhessünk.

A szülői minták hatása
Reiki tanfolyamok az egészségért
http://piroskata.hu/tanfolyam-idopontok/reiki-1-tanfolyamok/

A reiki energia az egészségünk megőrzését, illetve a betegségekből való gyorsabb gyógyulást segíti elő. A reiki tanfolyamon kapott beavatás által tudjuk önmagunkat és a környezetünket kezelni. A reiki energia közvetítésére mindenki alkalmas kortól, nemtől függetlenül. Ha valódi gyógyulást szeretnénk elérni, az életünk változtatásával és a reiki használatával el tudjuk érni.

Reiki tanfolyamok az egészségért
Koppány jósdája
http://www.joslas.eu

Már gyerekkorom óta foglalkozom jóslással. Ezt a képességet fentről kaptam, bár nem kértem és sokáig nem is akartam vele foglalkozni. Persze vannak olyan dolgok, amin nem tudunk változtatni, én is így vagyok a jóslással. Az elmúlt években sok ember fordult hozzám különféle problémákkal, hogy segítsek, adjak tanácsot. A kártya egy eszköz, a jóslás enélkül is működik, de mégis a különböző kártya fajták pl. tarot, cigány kártya stb... kézzelfoghatóvá teszik a hozzám fordulók számára a válaszokat, mint szimbólumokat, amit aztán én átadok feléjük. Párkapcsolati, szerelmi, anyagi és üzleti jóslással (is) foglalkozom. Ahogy a sikertörténetekben is olvasható, nem szoktam kertelni, az én feladatom nem az, hogy becsapjam az embereket. Nekem az a feladatom, hogy azt aki hozzám fordul segítsem, vagy útba igazítsam, amikor az élete megakadt valamilyen területen, akármilyen terület is legyen az.

Koppány jósdája
Ezoterikus regények
http://ezokonyvek.hu/ezoterikus_konyvek/ezoterikus_es_spiritualis_regenyek

Ezoterikus könyv webáruházamban Ön kedvére válogathat pszichológiai, természetgyógyászati, önismereti könyvek, valamint a tarot, az angyal kártyák, a bach virágterápia és a magyar őstörténelem különleges művei között. Az ezoterikus könyvek webáruházában a nap 24 órájában bármikor vásárolhat, ha kérdése lenne, vagy segítségre van szüksége, keressen bizalommal, igyekszem a legrövidebb időn belül válaszolni.

Ezoterikus regények
Hogyan használhatod az energiát álmaid megvalósításáért
http://www.alelekillata.hu/ujdonsagok/valtsd-valora-almaidat-a-hawaii-samano ...

Tudtad ha megfelelően használod az energiát akkor az segíthet neked a céljaid elérésében? Kattints a linkre a részletekért! Megtudhatod a Hawai sámánok tanításait

Hogyan használhatod az energiát álmaid megvalósításáért
Lélek-sziget
http://www.leleksziget.hu/

A Lélek-sziget profiljába tartoznak a családállítás, egyéni családállítás foglalkozások, felnőttek számára tartott önismereti tréningek, mozgásos önismereti tánc, online tréningek. Ezen kívül weboldalunkra hetente újabb cikkek kerülnek fel. Ezekben, mint ahogy foglalkozásainkon is útmutatást adunk az önismeret elmélyítésére. Elsősorban egészséges felnőtteket várunk, akik szeretnék családi, önismereti mozgatórugóikat minél inkább megismerni, elakadásaikat oldani.

Lélek-sziget
Ezoterikus és spirituális tanítások
http://www.tiltottgyumolcs.hu

Honlapunkon könnyen alkalmazható ezoterikus és spirituális módszerekről számolunk be, melyek tiltott gyümölcsnek számítanak, de az elmúlt években számtalan ember érzi jobban magát módszereink által.

Ezoterikus és spirituális tanítások
Jalagati jóga
http://www.jalagati.hu/

A Jalagati Jóga Egyesület mind orvosi, mind több éves jógatartói tapasztalatot felhasználva alakította ki mozgásformáját a XXI. század ember igényeihez igazodva. Jógaórákat tartunk Budapesten és Szegeden is. A mozgási formákat az idősebb korosztály számára is optimalizáltuk. Fiataloktól az idősekig mindenki megtalálja a számára optimális mozgási formát. A jóga pozitív hatása révén javíthatunk egészségünkön, harmonizálhatjuk testsúlyunkat, légzésünket, vérkeringésünket és növelhetjük szellemi teljesítőképességünket. Speciális gyakorlatok jótékony hatással vannak a bőr szépségére és az idegrendszer működésére is.

Jalagati jóga
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 427 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 10 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 74626