Top 40 legújabb link > Ezoterika - wyw.hu

Szponzorált linkek
Loretta jósnő, mágiák
https://www.josloretta.hu/

Jóslás, mágia, spirituális tanácsadás online is! Álomfejtés, rontáslevétel, sikermágia! Párkapcsolati elemzés, arc elemzés. Az általam végzett mágiákról, jóslásról a visszajelzéseket a Köszönő levelek menüben elolvashatod weboldalamon. Várom szeretettel leveled! E-mail: info@josloretta.hu Szép napot kívánok! Loretta jósnő, mágusnő

Loretta jósnő, mágiák
Szerelmi kötés mágia
https://www.josloretta.hu/szerelmi-kotes-magia/

A mágia segítségével könnyebben, gyorsabban elérheted a megvalósítani kívánt célodat, álmodat, vágyaidat! Szerelmi problémák, párkapcsolati problémák esetén a szerelmi kötés mágia ajánlott! De kereshetsz engem szerelmi oldás mágia, siker mágia, pénzmágia, anyagi mágia és még sok más kéréssel kapcsolatban is! A fehér mágia alkalmazásával segítek Neked! A szerelmi kötés mágiával visszaszerzem az elveszettnek hitt kedvesedet! A hűtlen kedvesedet melletted tartom, hűséges lesz a partnered! Az általam végzett mágiákról többet a honlapomon olvashatsz. Kérd bátran a segítségemet egy sikeres mágiához, szerelmi kötéshez! Honlap: www.josloretta.hu Megtalálsz a fb-on is. Várom szeretettel leveled! E-mail: info@josloretta.hu Szép napot kívánok! Loretta jósnő, mágusnő

Szerelmi kötés mágia
Csillagjós
http://csillagjos.com/

Az emberi létezésnek négy síkja van: a fizikai való, pszichikai lét, a szellemi és lelki meghatározottság, amely erőt halhatatlannak tartják az ezotériával foglalkozók. Ez a szemlélet a nyugati világban is egyre inkább meggyökeresedni látszik.” A mai világunk, ami csak a látható valóságot értékeli meginogni létszik. Egyre érezhetőbb, hogy az érzékelhető valóságon túl, létezik egy láthatatlan, de sokkal meghatározóbb erő, ami az életünk dolgait formálja. Így, egyre többen fordulnak kérdésekkel a “megtapasztalhatatlan” üzeneteit közvetítő “titkok” felé. Szeretném kicsit bemutatni, a teljesség igénye nélkül, az asztrológia, a Tarot, a kártyák üzenetéről. Tanulva és tisztelve ezeket, mert ősi tudás birtokosai. Meggyőződésem, hogy nagyon sok bölcsességre, önismeretre, útbaigazításra lehet belőluk szert tenni.

Csillagjós
Jövőbe látó jós
http://jovobelatojos.com/

Szeretettel üdvözlöm, Annamária vagyok. Születésemtől fogva tisztán érző, jövőbe látó. Látom a lelkeket, érzem őket, kommunikálni tudok velük. Látó képességekkel rendelkezem mind a karmikus betegségek gyógyításában mert különleges velem született képességem az előző megélt életekbe való betekintés is amivel segíteni tudok, hiszen ezek a betegségek lelki eredetűek és nagyon sokszor előző életeinkből hozzuk őket. Mindemellett hogy önmagam gyógyítottam 20 évvel ezelőtt rengeteget tanultam is: Angyalkommunikációt, Reiki Mester, illetve Reiki Tanár vagyok, Szellemgyógyászat összes ágát elvégeztem, Agykontrollt, Tarot, illetve Cigánykártya jóslást, amit különösen szeretek alkalmazni az az Angyalkártyáim. Lélekhang Terápiát inga segítségével alkalmazom. A leghatásosabb energia kezelés mind betegségekre, illetve blokkoldásra az életünk bármely területén. Azért készítem ezt a blogot hogy a sok hasznos információval segíteni tudjak mindenkinek.

Jövőbe látó jós
Ezo jóslás
http://ezo-joslas.com/

Szeretettel Üdvözlöm! Lehetőségem adódott elindítani ezt a blogot, amiben úgy gondolom, hogy nagyon fontos és hasznos dolgokat fogok Önnek bemutatni, és Önnel megismertetni. Tudom, hogy érdekli az ezotéria, asztrológia, jóslás és az álomfejtés: Jó helyen jár, mindenről fog olvasni. Ha pedig a saját útmutatására van szüksége, keressen meg, megnézzük személyes elemzését.

Ezo jóslás
Álomfejtés
http://alomfejtes.com/

Talán az egyik leggyakoribb álom. Mondhatom, hogy rémálom, hiszen nagyon sokan talán még tragikusként is veszik fel. Ugyanis a fizikális síkon a halál a megszünést jelenti. Igaz ez lelki síkon egy kicsit mást jelent, de ezt most ne boncolgassuk. Igazából a halállal álmodni, annyira félelmetes és egyben fájdalmas is, hogy általában az álmodó nagyon megijed, és arra gondol azonnal, hogy az “XY”, aki az álomban meghalt, vagy ha esetleg a saját halálát álmodta meg az álmodónk, akkor az azt az üzenetet közvetíti számára, hogy meg fog halni. Pedig ez nem igaz! Vagyis persze, egyszer mindenki megszűnik létezni ezen a fizikális szinten, de lehet, hogy ez nem is olyan tragikus, mint ahogyan azt gondoljuk.

Álomfejtés
Josangyal
http://josangyal.com/

Szeretettel üdvözlöm, Editnek hívnak. Kiskorom óta vonz a természetfeletti. 10 éves korom óta tudom, hogy látok olyan dolgokat, amik túlmutatnak a fizikai világ határain, képes vagyok megérezni, megálmodni eseményeket, amelyek utána megtörténtek, jó és rossz dolgok egyaránt. Képességeim folyamatosan fejlesztem, keresem azokat a csatornákat, amelyeken segíteni tudok.

Josangyal
Gyógynövény blog
http://gyogynovenyblog.com/

Szeretettel üdvözlöm, Editnek hívnak. Kiskorom óta vonz a természetfeletti. 10 éves korom óta tudom, hogy látok olyan dolgokat, amik túlmutatnak a fizikai világ határain, képes vagyok megérezni, megálmodni eseményeket, amelyek utána megtörténtek, jó és rossz dolgok egyaránt. Képességeim folyamatosan fejlesztem, keresem azokat a csatornákat, amelyeken segíteni tudok.

Gyógynövény blog
Angyalijóslás
http://angyalijoslas.com/

Az angyalok üzenetét átadni nagy felelősség, bátorságot önt szívünkbe ha úgy hozza a szükség. Erőt ad mikor a kétség rügyet fakaszt bennünk, segítünk egymáson hogy tudjuk mikor merre menjünk.Már korábban is terveztem írni erről a témáról, de féltem hogy nem tudom majd megfogalmazni a " félelmeink" cím alatt mit is értek.

Angyalijóslás
Vagyasztrologia
https://vagyasztrologia.com/

Születésem sem volt hétköznapi és az egész életem. Mindig különcnek, csendesnek, de nagyon érdeklődőnek tartottak. Sokáig nem értettem miért? 1990-ben elvégeztem az agykontroll tanfolyamokat és rájöttem, csodák vannak. Ezeket meg is tudom fogalmazni, így bekövetkezett egy komoly csillagászati és asztrológiai többéves tanulási folyamat az életembe, ami a mai napig nem ért véget. Hétköznapi nyelvre lefordítva, ezt úgy ismerik HOROSZKÓP! Ez egy összetett, de nagyon megbízható és pontos útmutatás, előrejelzés, az emberek születési adataiból. Nincs találgatás, konkrét bolygó mozgások és számítások alapján, pontos munka.

Vagyasztrologia
Fitotherapia
https://fitotherapia.com/

Szeretettel köszöntelek. Edina vagyok. Hosszú évek óta foglalkozom sorselemzéssel. Jóseszközöm a cigánykártya és inga. Foglalkozom még gyógyítással is használom a természet erejét. Nagyon sok gyógynövényt alkalmazok. Lelki tanácsadóként is dolgozom,forduljanak hozzám bizalommal!

Fitotherapia
Jóslás világa
https://joslasvilaga.com/

Blogom által, szeretném megosztani a gondolataimat, betekintést szeretnék mutatni a jóslás világával kapcsolatban az emberek mindennapjaiba, amelyek által segítséget próbálok nyújtani tanácsaimmal, véleményemmel, döntés képtelen ügyfeleknek útbaigazítást adni rávilágítani a valóságra,valamit útmutatást adok a hogyan továbbra. Szeretném megosztani a világnak az egészen hétköznapi gondolatok menetét vélemény nyilvánításommal, szókimondásommal felszínre szeretném hozni a valóságot.

Jóslás világa
Belsőút jóslás
https://belsout-joslas.com/

Szeretettel köszöntelek a blogomban! Az élet sokféle nehézségeinek leküzdésére, megértésére kínálok egy lehetséges megoldást, ami bárki számára elérhető. Ez a belső út! A lélek útja! Ezen az úton való járás rendkívül sokoldalú, sokrétű és mélységű. Amikor az ember elkezd magával foglalkozni mentális, spirituális szinten, új dolgok kezdenek kibontakozni benne. A szellemi úton járó embernek önismerete révén kitágul a világ az élet minden területén.

Belsőút jóslás
Online jóslat
https://onlinejoslat.com/

Rólam Blogomban egy érdekes utazáson vehetsz részt, mely keresztülvezet életeken, sorsokon, beteljesült jóslatokon! Betekinthetsz a karmikus kapcsolatokba, felismerheted azokat a jelen életeddel összefüggésben. Dolgozom médiumként, jósként, tisztánlátóként, használok eszközöket, technikákat, energiákat.

Online jóslat
Jóslepke
http://joslepke.com/

Blogomban olvashatsz az életben felmerülő elakadások jelentéséről és a probléma megoldásáról. Tanácsot adhatok lelki eredetű bajok esetén, amiről most tudnia kell, hogy a legjobb döntést tudja meghozni. Utat mutatok a megoldás felé. Pozitív energia védelme alatt vagy. Az ezoterikus környezet alkalmazása javít a közérzeteden, valamint ép lélek ép testet formál. Örömmel várom hívásod!

Jóslepke
Kristály jóslás
https://kristalyjoslas.com/

Szeretettel üdvözlöm! Barbara vagyok az Ön személyes spirituális tanácsadója, kártyajósa. Ne lepődjön meg, hogy egy jós blogját olvassa, hidje el, tetszeni fog. Engedje meg, hogy a kristályok és gyógynövények világába bevezethessem. Mutatók praktikák védelemre és gyógyításra is. Ha kérdése van bátran hívjon, segítek beprogramozni a saját kristályát. Várom a hívását.

Kristály jóslás
Jóslás hatalma
http://joslashatalma.com/

Szeretettel üdvözlöm! Barbara vagyok, Spirituális tanácsadó, Kártyajós. Kiskorom óta megéreztem, megálmodtam a jövőbeli eseményeket. Dolgozom energiák irányításával, többek közt gyógyítással is, de fizikális eszközeim is vannak. Blogomban megosztok Önnel olyan információkat, melyeket Ön is hasznára fordíthat. Ha segítségre van szüksége, vagy csak úgy érzi iránytmutatásra szorul, akkor az alábbi elérhetőségeken a hét minden napján elér.

Jóslás hatalma
Magicalcardjos
https://magicalcardjos.com/

Egész életemben sokat és sokfélét tanultam, de a jóskártyák csodálatos világa mindig elbűvölt. A blogomban igyekszem megmutatni ezt a csodát, amit a kártyák ismerete és a mögötte lévő cselekvés vagy érzés meg tud jeleníteni. Sokféle mögöttes tartalom létezik, csak mindig meg kell találni a kérdésre vonatkozó jó feleletet.

Magicalcardjos
Sybillajosok
https://sybillajosok.com/

Szerencsésnek tartom magam, hogy tudok az idők változásával együtt haladni. Ezt talán annak köszönhetem, hogy egész életemben tanultam. Mindig érdekelt az újdonság és szeretem a dolgokat több irányból megközelíteni. Az ezotéria szinte minden ágával foglalkoztam már és rá kellett jönnöm, hogy itt bizony minden mindennel összefügg. Ahogy fent úgy lent.

Sybillajosok
Reinkarnációs utazás
https://www.dk-magie.com

A születésünkkor velünk érkezik néhány az előző életeinkből hozott, fel nem dolgozott minta, amelyekkel reinkarnációs utazáson szembesülhetünk. Ennek az a nagy előnye, hogy amikor tudatossá válunk, az adott mintára azzal máris elkezd gyógyulni és nem kell tovább hurcolnunk a következő életeinkre. A leszületésünket is előre eltervezzük. Kiválasztjuk a szüleinket és azt is, hogy pontosan mikor születünk meg. Az előző éltes utazáson felismerhetjük, hogy adott helyzet, amiben éppen vagyunk, nem először történik meg velünk. Azért ismételünk, mert nem tudtuk megoldani. Amikor felismerünk, egy mintázatot megkereshetjük hogyan oldhatók fel , hogy ne kelljen tovább vinni a lélekruhánkon. Mindenki képes rá, hogy utazzon az előző életeiben, de egyáltalán nem mindegy ki a vezető. Ha választjuk ezt, mert kíváncsiak vagyunk vagy megoldást várunk az utaztatástól nagyon gondosan válasszuk, kivel tesszük.

Reinkarnációs utazás
Csakra tisztítás egyszerűen.
https://ezoterika-magia-penz.blogspot.com/2020/04/csakra-tisztitas.html

Az emberi lény bonyolult energetikai rendszerrel rendelkezik. Ez az energiatest a hordozója minden érzésünknek, s a léleknek is. Ugyanakkor biztosítja az összeköttetést a teremtett univerzummal, és folyamatosan energiát vesz fel majd ad le. A testi-lelki egészség záloga nem csak a fitt test és a megfelelő táplálkozás. Az emberi test és psziché harmonikus összhangja olyan tényezőktől is függ amelyeket szándékosan és módszeresen nyomnak el azok az entitások akiknek hasznára válik ha az emberiség ezzel nincs tisztában.

Csakra tisztítás egyszerűen.
Jóslás24
https://www.joslas24.hu/

Mindannyiunknak szüksége van néha egy kis útmutatásra. Talán épp azon tűnődik mikor találkozik majd az igazival, vagy hogy miként oldja meg a jelenlegi kapcsolatában felmerülő problémákat. Lehet, hogy aggódik a munkája miatt, vagy nem biztos abban, hogyan kezelje a problémákat a családban. Jövendőmondóink tarot kártyából olvasást, angyal olvasást biztosítanak nem csak azért, hogy válaszoljanak a kérdéseire, hanem hogy a jó úton vezessék Önt a jobb élethez.

Jóslás24
Benkó József Theta Healing konzulens
https://www.thetagodollo.hu/

A Théta Healing kezelés során ásás technika segít a gyökérprobléma megtalálásban. Ez a gyakorlatban, meditációs állapotban való kérdésfeltevést jelent, amelynek során a kliens és a kezelő is eljut a megoldáshoz, a tudatalattiban rejtőzködő akadályozó hitrendszerek megtalálásával és feloldásával. A kezelő kihúzza a gyökérproblémát és betölti annak pozitív megfelelőjét megoldást nyújtva a kliens számára. A változások négy szinten történnek alap, lélek genetikai és történelmi szinten, ami azt jelenti, hogy ha a gond valamely előző életből származik, akkor is megoldásra kerül. A változások a biztonságos théta térben a feltétel nélküli szeretet terében történnek. A pozitív minták betöltésével pozitív rezgések érkezenek a kliens életébe és tovább léphet. Minél intenzívebben kapcsolódik az univerzum bőséges energiájához annál könnyebben találják majd meg a remek lehetőségek új teremtő kapcsolatok. Ha változtatnál keress bátran elérhetőségeimen.

Benkó József Theta Healing konzulens
Morgána jósnő és médium
http://www.fenybirodalma.hu/

A jóslás nem csak jövőbe látás, Jó tanácsot is nyújthat annak akinek szüksége van rá. Az egész jövő, a jelenben gyökerezik, így ésszerűbb azt teljes terjedelmében megérteni, mint rövidlátóan a jövendölésre és a konkrét jövő események - jóslások megismerésére törekedni. A jövőbe a jelenen keresztül vezet az út. Szolgáltatások: - Részletes egészségi jóslás, - Párkapcsolati elemzés, - Múlt, jelen, jövő feltérképezés, - Döntés helyzetekben útmutatás, - Jóslások: múlt, jelen, jövő eseményeinek feltárása, döntési helyzetekben való tisztánlátás Elérhetőségeim: Morgána jósnő és médium Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést! Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban) E-mail: morgana7107@gmail.com

Morgána jósnő és médium
ThetaHealing módszer
http://www.thetaforras.hu/theta-healing/

A ThetaHealing technika egy olyan gyors és hatékony energia gyógyászati módszer, amely könnyen elsajátítható és a saját magadon vagy másokon is alkalmazhatod, az életed azon területén ahol van valami megoldandód, valamilyen blokk akadályoz a tovább lépésben. Vianna Stibal nevéhez fűződik a felfedezés, hogy a probléma gyökerének megtalálása által lehetővé válik a hitrendszeri szinteken való felülírás. A négy hitrendszeri szint az alap, lélek, genetikai és történelmi szintek bármelyikéről származhat a blokk, amelynek megszüntetése akár azonnali gyógyulást eredményezhet. A módszer théta agyhullámon működik, ez az agyunk alvást megelőző állapota. Ezen a szinten nemcsak a teremtő energiával kapcsolódhatunk, de meg lehet változtatni a betegséghez kapcsolódó érzelmeket és valóságnak hitt elképzeléseket is. A Theta Healing tanfolyamon a módszer bárki által elsajátítható, már több ezren sajátították el és a számunk folyamatosan növekszik.

ThetaHealing módszer
Théta Healing tanfolyamok Csillával
http://thetacsilla.hu/theta-healing-tanfolyamok/

Amikor elismered, felismered, hogy az egyedüli személy, aki meg fogja oldani az életedben felbukkanó nehézségeket akkor az eszközök is szépen sorra fel fognak bukkanni hozzá. Melyik az a terület ahol látszólag körbe-körbe jársz, ugyanazokat a helyzeteket és embereket teremted és nincs előrelépés? Ha van ilyen, akkor érdemes tovább olvasnod egy hatékony gyógyító technikáról, amelynek Théta Healing a neve. A Théta állapot az agyunknak az alvást megelőző állapota, tulajdonképpen a tudatalatti küszöbe ahol feloldhatóak a berögzült nézőpontok, amelyek egy bizonyos állapotban tartanak, és nem engednek továbblépni az életed valamely területén. A Théta kezelés ülő testtartásban zajlik a Feltétel nélküli Szeretet terében és a konzulens a kérdéseken keresztül segít meglátni a számodra mi az az esemény, hitrendszer vagy emlék, amely blokkolja, hogy bőségben élj, vagy boldog párkapcsolatot alakíts ki. A tecnikát te magad is megtanulhatod Théta Healing tanfolyam keretében. További infó weblapomon.

Théta Healing tanfolyamok Csillával
Access Bars kezelések
http://tevalasztasz.hu/

Az Access egy rendszer, amely tulajdonképpen egy csodálatos szerszámosláda, amely számtalan eszközt kínál rá, hogy kellemesebb és tudatosabb életet élj. Az első lépcsőfok ebben a varázslatos eszköztárban az Access Bars tanfolyam. A fejen 32 Bars pont helyezkedik el, amelynek mindegyike valamely életterületünkhöz kapcsolódik, mint például a pénz, öregedés kapcsolatok teremtése vagy kreativitás. Az adott pont gyengéd érintésével apró elektromos kisülések keletkeznek, amelyek nyomán a ponthoz kapcsolódó beragadt hitrendszerek feloldódhatnak, származzanak bármely életedből. A Bars tanfolyamon két kezelést kapsz és kettőt adsz, emellett számos egyszerű technikát és szóbeli tisztítást kapsz. A tanfolyam végeztével hivatalosan, oklevéllel igazolva Bars kezelővé válsz, amely feljogosít arra, hogy klienseket is kezelj akár a meglévő üzleted új szolgáltatásaként akár önálló üzletet építve a tudásodra.

Access Bars kezelések
Theta Healing tanfolyam
http://ateutad.hu/theta-healing-tanfolyamok/

A legtöbbünk életében eljön egy pont, amikor megérik az idő a változtatásra. Ezt halogathatjuk egy darabig, de nem érdemes, kiváltképp akkor nem, ha találunk egy hatékony és gyors módszert, amelynek a segítségével, űrrakéta sebességével haladhatunk. A Téta Healing egy olyan energia gyógyászati módszer, amelynek eszközeivel akár azonnali változások történhetnek az élted rendbe hozandó területein legyen szó az egészségedről vagy valamely lélek szinten megoldandó problémádról. A Theta healing tanfolyamon elsajátíthatod a theta meditációt, amelynek segítségével a feltétel nélküli szeretet teréhez kapcsolódva felülírhatod a jelenlegi életedben problémákat okozó hitrendszereidet. A régi téged már nem szolgáló hitrendszerek törlődnek és helyette pozitív támogató elveket kapsz, amelyek segítségével teljesen új életet generálhatsz magadnak. Megtanulhatod szeretni, becsülni önmagad, megtanulhatod vonzónak érezni magad és bármit manifesztálhatsz az életedbe, amit csak szeretnél.

Theta Healing tanfolyam
Source memory healing: karma healing
http://sourcememoryhealing.com/

A Source Memory Healing jelentése forrásemlék gyógyítás, amely lehet karmikus szerelem vagy más előző életes emlék, ebből az életből származó élmény vagy a felmenőidtől átvett teher. Bárhonnan is hozod az intenzív érzelmi töltet minden esetben jelen van a korlátozó hitrendszerekkel kézen fogva járnak, megakadályozva téged valamely vagy akár több életterületeden való előrelépésben. A karma healing vagy karma oldás során megkeressük ezeket a forrás emlékeket és feloldásra kerülnek teret adva ezzel a továbblépésnek. A technika alapjául egy több ezer éves meditációs módszer szolgál a nyolcas csakra meditáció. A nyolcas csakra az isteni tudatosság és a karmikus lenyomatok energetikai központja. A meditáció során dominánsan delta agyhullám uralkodik, ez a mélyalvás állapotának felel meg. Az agynak ebben az állapotában lehetővé válnak a hatékony oldások. Ha úgy érzed, szívesen megtudnál többet a Source Memory Healingről kérlek, látogass el weblapunkra.

Source memory healing: karma healing
Acces Bars a könnyebb befogadásért
http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol.html

Az Access Consciousness tanfolyamok közül az első és a rendszer alapja is egyben az Access Bars tanfolyam, ahol megtanulhatod a fejeden lévő harminckét pont helyét, amelyek gyengéd érintésével elengedve a régi mintáidat tudatosabbá válhatsz. A tudatosságod növelése az élted minden terén változásokat eredményez. Növeli a befogadásodat, ez vonatkozik az anyagiakra és a mások elfogadására egyaránt és egyre inkább fel fogod ismerni a saját értékeidet és azt, hogy ne a mások véleményétől tedd függővé magad. A bárok futtatását magadnak is végezheted és bárkinek adhatsz ajándékba bars kezelést, sőt még üzletet alapozhatsz rá, ha választod. Az Access Bars tanfolyam elvégzése új kapukat nyit ki a számodra.

Acces Bars a könnyebb befogadásért
Sorsvető - Ingyenes online jóslatok
http://sorsveto.hu

Jóslatok online, ingyen a Sorsvetőn. Az oldal könnyen használható, lehetőséget ad I Ching, Tarot kártya és Igen Nem jóslásra. A kapott jóslatokat önmagunknak kell értelmeznünk, így nincs egy másik személy, aki befolyásolná, zavarná a kapott jóslatokat.

Sorsvető - Ingyenes online jóslatok
Fényörvény
http://www.fenyorveny.hu

Spiritualitás és Ezotéria - Varázslat és tudatosság minden napra / Angyalok, idegenek, spirituális tanítások, meditációs segítségek, tudatosság, alternatív gyógyítások, természetes gyógymódok, motivációs videók-segítségek, online spirituális filmek-videók és még sok egyéb. Kövesd az oldalt naprakészen. Fény és Szeretet!

Fényörvény
Purnam Jóga és Meditációs Központ Budapest, 14. kerület
http://www.purnam.hu/

PURNAM yoga & selfness Stúdiót 2010 augusztusában Regősvölgyi Regina és Bálint János jógaoktatók alapították. A stúdió élete folyamatos kreatív áramlásban létezik. A kezdetektől fogva egyedi és különleges workshopokra, tanfolyamokra, magas színvonalú képzésekre invitáljuk az érdeklődőket.

Purnam Jóga és Meditációs Központ Budapest, 14. kerület
Theta Healing Tanfolyamok
http://thetahealinganahita.hu/hu/theta_healing_tanfolyam

Tudj meg mindent gondolataid, kimondott szavaid és tetteid valódi erejéről/hatalmáról, s arról, hogyan alakítod saját életed rajtuk keresztül. Gyere el egy tanfolyamunkra és érd el, hogy már a következő hónapban büszkén és boldogan mondhasd, hogy úton vagy a céljaid felé és napról napra boldogabb vagy! Az Anahita Jóga és Szellemi Központ a ThetaHealing oktatásával foglalkozik, szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az önfejlesztő technikát, hogy előrelépjenek és pozitív változást hozzanak létre életükben. Csapatunk célja, hogy bebizonyítsuk, hogyha megszabadulunk a korlátozó hiedelmeinktől, akkor egy sokkal örömtelibb élet vár ránk! Nálunk megtanulod, hogy lehet könnyen és egyszerűen elengedni és lecserélni a negatív érzéseket pozitív és támogató érzésekre, ami által kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb leszel. Gyere és tarts velünk!

Theta Healing Tanfolyamok
A pozitív gondolkodás weboldala
http://pozitivgondolkodas.hu

Mindenki számára elérhető a pozitív Gondolkodás, de Neked is tenned kell érte. Olvasd hetente/héthetente megjelenő ingyenes blogbejegyzéseinket, és alkalmazd a bemutatott módszereket, tippeket. Portálunkon találsz egy 10 kérdéses kérdőívet, amit ha kitöltesz, kiértékelve megkapsz, továbbá konkrét megoldási javaslatokat is teszünk.

A pozitív gondolkodás weboldala
Götz Gábor: transzlégzés, újjászületés
http://www.fellelegzek.hu

A modern transzperszonális terápia kiegészítette a tradíciót újkori ismeretekkel, melyek így bizonyítottan segítik az embert a veszteség élmények, a lelki traumák és a negatív stresszhatások gyakorlati feldolgozásában. A holotrop tudatállapot mély önismeret, amivel bizonyítottan kifinomultabb érzékelést kapunk önmagunkhoz és egy egyetemes tudáshoz, akár spirituális élményeknek is teret engedve. A transzperszonális terápiákkal a benned rejlő feszültségektől, hiedelemrendszerektől élmény szinten megszabadulhatsz. A testedben és a lelkedben lévő feszültségeket megélheted, szabadon kifejezheted, így felszabadíthatod a benned lévő kreatív teremtő erőt, a szeretetet. Az új pozitív energiákat az életed jobbá fordítására használhatod.

Götz Gábor: transzlégzés, újjászületés
Spirituális tanfolyamok útkeresőknek
http://spiritusz.org/spiritualis_tanfolyamok.html

Komplex Spirituális Képzés: Spiritusz I. II. III. spirituális tanfolyam. Lelkünk Útjai I. reinkarnációs tanfolyam. Spiritusz Manuálterápia I. tanfolyam. 4 végzettséggel: Lágy csontkovácsolás, talpmasszázs, lazító, frissítő masszázs, spirituális masszázs. Spirituális képzések, kezelések és tanácsadás.

Spirituális tanfolyamok útkeresőknek
Jóslás, sorselemzés, számmisztika
http://www.szammisztika-sorselemzes.hu

Születési dátumból Sorselemzést készítek. Múlt-Jelen-Jövő elöttem nem Titok. Kártyáim a mindennapokra adják meg a választ. Olyan vagyok mint autóban a GPS: Megfejtem a jeleket. Csak a Keresztnevedet és a Születési Év-Hó-Napodra van szükségem! Hívj most!

Jóslás, sorselemzés, számmisztika
Csak1ékszer
http://csak1ekszer.hu/?kategoria=Ezoterikus%20%C3%A9kszer

Tudati energiával töltött karkötők A karkötők különlegessége, hogy tudati energiával vannak programozva. Emellett divatos, minden korosztály által hordható stílusokban készülnek. További egyediségük, hogy limitált mennyiségben készülnek. Alapvetően mindegyik karkötőbe beprogramozásra kerül a pozitív életszemlélet erősítése, a negatív gondolatok és dolgok elleni védelem, illetve a saját magunk belső harmóniájának erősítése, segítése.

Csak1ékszer
Avatár önismereti tréning
http://www.avataronismeretikurzus.hu/

A mindennapi életben a döntések meghozatalához és a célok eléréséhez önismeretre, önbizalomra és koncentrált figyelemre van szükség. Az Avatár önismereti tanfolyam a saját magunk által kiépített gátló hitrendszert és rossz szokásokat segít azonosítani, és így olyan felismeréseket élhetünk meg, melyek segítenek elérni céljainkat és megteremteni boldogságunkat.

Avatár önismereti tréning
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 434 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 434 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75011