Ezoterikus szolgáltatások > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ezoterikus szolgáltatások > 13 weboldal. Kategória leírása:

ezoterika.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ezoterikus Társkereső Központ
http://www.igaztars.hu

Ezoterikus tanácsadás, a társtalálás hatékonyságának növelése, célirányos társkeresés. Önbizalom növelés, önismeret. A médiákból is ismert bevált, személyre szabott módszerek. Társkeresés országosan, 20 - 99 éves korig. Speciális és hatékony módszereink által könnyebben, hatékonyabban találhatja meg az Önnek megfelelő társat. Szinasztria, számisztika, stb. segítik a múlt feldolgozását, a jelen megélését, a harmonikus párkapcsolat megszületését, megőrzését.

Ezoterikus Társkereső Központ
Gazsi Gizella jósnő
http://www.josno-gizella.hu/

Tanácsadás, jóslás, rendezvényprogram.

Gazsi Gizella jósnő
Robelin virágenergetikus, sorselemző, életvezetési tanácsadó, látnok
http://robelin.uw.hu

Számmisztika, tenyérelemzés, kártyavetés, virágenergetika, lélekolvasó virágkártyák (soul reading flower cards) segítségével teljes képet vázolok fel a kialakult helyzetről, okáról, és a várható jövőről. Kapcsolati problémáknál, (ami lehet párkapcsolat, szülő-gyerek, munkahelyi vezető, kolléga), egy olyan fotó segítségével, amelyen szembe néz a fotózott személy, teljes ráhangolódással tisztázom a két személy közötti probléma okát, alakulását, valamint azt, hogy mit és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat rendeződjék.

Robelin virágenergetikus, sorselemző, életvezetési tanácsadó, látnok
Kineziológia
http://www.lelkibeke.hu/

Kineziológia tanfolyamok: A kineziológia napjaink egyik leghatékonyabb holisztikus gyógymódja. Lelki eredetű panaszok, stressz, szorongás, tanulási problémák, testi panaszok szüntethetők meg általa, akár egyetlen oldás alkalmával. A módszer hatékonyságát és áldásos hatását a múlt feloldása jelenti, ezzel gyakorlatilag a problémáink gyökerét hozzuk felszínre és oldjuk fel. Ezt tovább is adhatjuk embertársaink számára, mert az ehhez szükséges tudást országosan valamelyik tanfolyamon való részvétellel, egy hivatalosan elismert szakma keretében el is sajátíthatjuk. Amennyiben érdeklődik a tudatfejlesztés ezen lehetősége iránt, úgy látogasson el weboldalamra: www.lelkibeke.hu Vagy várom érdeklődését telefonon: 06 30 444 8989

Kineziológia
Asztrológia, horoszkóp készítés
http://www.horoszkopkeszites.hu/

Ha a jövőjében várható események érdeklik, akkor előre fel tud készülni rá, így a kellemetlent könnyebben viselheti, a kellemest pedig még jobban élvezheti. Asztrológia, Horoszkóp készítés ezen segíthet. Tevékenységek: Gyakorlati asztrológia, aszcendens készítés, horoszkópkészítés, gyermekvállalás tervezése, Ezotéria.

Asztrológia, horoszkóp készítés
Aranycsillag.net - Asztrológiai és életmód tanácsadás
http://www.aranycsillag.net/

Igényelhetsz minden lényeges jellemvonásodra kitérő születési horoszkóp elemzést, párkapcsolati dinamikáid feltárását, 3 hónapos előrejelzéseket és egyéni kérdéseid megválaszolását. Több ajándék vár rád honlapunkon, ha ingyenesen regisztrálsz: • személyes horoszkóp ábrád és annak rövid értelmezése, • személyre szóló napi előrejelzéseid (csak neked és nem általános csillagjegyednek) • havi bioritmus táblázatod • elérheted a honlapon megjelenő írások személyesített tartalmát és tanácsait. Csatlakozz hozzánk!

Aranycsillag.net - Asztrológiai és életmód tanácsadás
Alakítsd át életedet Kvantum mátrix segítségével
http://alelekillata.hu/kvantum-matrix-atalakitas

Eleged van a jelenlegi életedből? Biztos Te is hallottad már vigyázz mire gondolsz, mert megteremted magadnak. A Kvantum mátrix segítségével megteremtheted a saját valóságodat.

Alakítsd át életedet Kvantum mátrix segítségével
Zafírenergia Központ
http://zafirenergia.hu

Beszélgess jelenről, jövőről, karmikus feladatokról, életútról, Zamirával. A Zafír egy új energetikai gyógyító technika, egy csatorna, amely a Föld jelenlegi rezgéséhez nyílt meg az Univerzumból. Ez a gyógyító energia nemcsak a fizikai síkon hat, hanem tudati, mentális és lelki síkon egyszerre. Gyógyító tevékenységünk ingyenes, hatása nyílt klubnapjainkon kipróbálható. Ingyenes spirituális tanácsadás! Médiumi közvetítések Zamira és más médiumok által. Egyéb szolgáltatások: jóslás, utaztatás előző életekbe, karmaanalízis, fényképanalízis, spirituális védelem, ártó energiák, átok, rontás levétele, asztrológiai elemzések.

Zafírenergia Központ
Holisztikus segítő
https://gyogykovacs.webnode.hu/

Kovács Szilvia vagyok, gyógyító hivatásomat 1999-ben kezdtem el. A XIV. kerület Telepes u. 108 alatti kis gyógymühelyemben végzem a kezeléseket. A hozzám forduló embertársaimat személyre szabott gyógymódokkal kezelem, ezáltal mindenki a számára megfelelő kezelést kapja. A felsorolt betegségek gyógyításában jó eredményeket értem el: alvászavar, depresszió, emésztési problémák, félelmek, hipochondria, magas vérnyomás, párkapcsolati zavarok, önértékelés, pánik. Tudásomat tanfolyamok keretein belül adom át. Induló tanfolyamom: Út önmagad és a boldogság felé! önismeret-önfejlesztés. A tanfolyam lényege, hogy megváltozzon a gondolkodás, az ember ne a világot hibáztassa azért mert boldogtalan, hanem találja meg a boldogsághoz vezető utat önmagában! Ezt a technikát sajátíthatja el az aki részt vesz a tanfolyamon. Szeretettel várom, telefonon, vagy e-mailban történö bejelentkezés után, hétfőtől - szombatig : 8 - 22 között. 06209628748. kovacsgyogymuhely@freemail.hu

Holisztikus segítő
Jóslás24
https://www.joslas24.hu/

Mindannyiunknak szüksége van néha egy kis útmutatásra. Talán épp azon tűnődik mikor találkozik majd az igazival, vagy hogy miként oldja meg a jelenlegi kapcsolatában felmerülő problémákat. Lehet, hogy aggódik a munkája miatt, vagy nem biztos abban, hogyan kezelje a problémákat a családban. Jövendőmondóink tarot kártyából olvasást, angyal olvasást biztosítanak nem csak azért, hogy válaszoljanak a kérdéseire, hanem hogy a jó úton vezessék Önt a jobb élethez.

Jóslás24
Loretta jósnő, mágiák
https://www.josloretta.hu/

Jóslás, mágia, spirituális tanácsadás online is! Álomfejtés, rontáslevétel, sikermágia! Párkapcsolati elemzés, arc elemzés. Az általam végzett mágiákról, jóslásról a visszajelzéseket a Köszönő levelek menüben elolvashatod weboldalamon. Várom szeretettel leveled! E-mail: info@josloretta.hu Szép napot kívánok! Loretta jósnő, mágusnő

Loretta jósnő, mágiák
Jóslás rendezvényeken
http://www.keulildiko.hu/joslas/rendezveny.php

Kártyajóslás, sorselemzés családi, céges és közösségi rendezvényeken, programokon.

Jóslás rendezvényeken
Grafológia és írásszakértés - grafocus.hu
http://www.grafocus.hu

Grafocus weboldalamon Ön is kérhet személyre szabott grafológiai kézíráselemzést, vagy aláírás azonosítást. Magánszemélyek és cégek felkérésére egyaránt dolgozom. Kérdésével, problémájával, megrendelésével forduljon hozzám bizalommal, keressen fel valamelyik elérhetőségemen!

Grafológia és írásszakértés - grafocus.hu
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 439 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 439 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75139