Reiki > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reiki > 8 weboldal. Kategória leírása:

ezoterika.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Jóság Tava
http://www.josagtava.hu/

A Jóság Tava Karma Sönan Tsomo Természetes Gyógyítási Rendszer Reiki Alapítvány. Reiki kezelések, oktatás...

Jóság Tava
Reiki - Nap - Út Műhely
http://www.reiki.hu/

A reiki a legkönnyebben megtapasztalható gyógyító energia. Dr. Mikao Usui a XIX. században fedezte fel újra számunkra. A reiki szó jelentése: Egyetemes életenergia.

Reiki - Nap - Út Műhely
The International Center for Reiki Training
http://www.reiki.org/

The International Center for Reiki Training.

The International Center for Reiki Training
Mi a reiki?
http://reiki-energia.hu

A reiki energia bemutatása, a reiki természetének vizsgálata, tanfolyamok és kezelések.

Mi a reiki?
székesfehérvári Tradicionális Reiki Közösség
http://reiki-fehervar.hu/

Reiki Közösségünk 2009 nyara óta foglalkozik betegekkel, akut és krónikus esetekben is. Tevékenységünk a prevenciótól, a betegségek kezelésen át, a betegséget követő felépülést átfogja. A reiki terápiával a legkülönfélébb esetekben segítenek képzett reiki gyógyítóink. Közösségünkben rendszeresen tartunk gyakorlásokat, tanfolyamot szervezünk az érdeklődők számára. Reiki közösségünk havi alkalommal díjmentes alkalmakat biztosít az érdeklődők számára, hogy kipróbálhassák a reiki módszerét, és megtapasztalhassák annak jótékony hatását. Ezzel célunk nem más mint a széles közönségnek bemutatni a módszer hatékonyságát, gyakran azonnal segítve akut panaszokon akár 1 reiki kezeléssel.

székesfehérvári Tradicionális Reiki Közösség
Jikiden reiki tanfolyam
http://jikiden-reiki-tanfolyam.hu

A Jikiden Reiki tanfolyamon megismerheted a Reiki azon esszenciáját, mely anno kifejlődött és virágzott a tradicionális Japánban. Elsajátíthatod azokat az eredeti Reiki technikákat, szimbólumokat és használatukat, melyeket módosulva vagy egyáltalán nem tanítanak a nyugaton elterjedt Reiki irányzatokban. A Jikiden Reiki tanfolyam nemcsak az eredeti technikák elsajátítása miatt különleges, hanem megismerheted a Reiki valódi történetét, kulturális hátterét, a Reiki szimbólumok eredetét, melyek elmélyítik és bővítik azon ismereteidet, melyet eddig a Reikiről hallhattál. Más szavakkal kifejezve, a Reiki lényegi részével kerülhetsz közeli kapcsolatba a Jikiden Reiki tanfolyamon.

Jikiden reiki tanfolyam
Mi is az a reiki és mire használható?
http://jikidenreiki.hu/mi-a-reiki/

A reiki Japánból eredő spirituális gyógymód és módszer a belső béke megteremtésére. A technika kidolgozója Mikao Usui, aki 3 hetes elvonulásán a Kurama-hegyen megvilágosodásakor kapta ezt a csodálatos ajándékot, melyet az emberiségnek szánt megkülönböztetés nélkül. Azt szerette volna, hogy a reiki minden emberhez eljusson. Álma valóra vált hisz a reiki világszerte népszerűvé vált sok tíz millió gyakorolja a Földön. Elterjedté vált mert igen egyszerű elsajátítani és alkalmazni, használatához nem szükséges speciális képesség, még hinni sem kell benne. A reiki nem alkalmaz eszközöket sem. Mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód. A reiki sikeresen használható az alábbi területeken: - egészségmegőrzés - stresszoldás - fájdalomcsillapítás - lázcsillapítás - különböző fizikai problémák és sérülések kezelése - pszichés eredetű állapotok így pl. depresszió, hangulat ingadozás, zavaró gondolatok kezelése A reiki azonban ennél is több: spirituális módszer a belső béke megteremtésére.

Mi is az a reiki és mire használható?
Reiki tanfolyamok Havasi Katalin reiki mesterrel Budapesten
http://havasikatalin.hu/reiki/

Mikao Usui mesteről eredő japán módszer, mely 90 évre nyúlik vissza a test és lélek harmóniáját hivatott megőrizni és helyreállítani. Az alapító így beszél róla: "A boldogság megidézésének titkos módszere, csodálatos gyógyír minden betegségre" Napjainkban, amikor rohanó stresszes életmódban egyre nehezebb megtalálni a belső békét, óriási segítséget nyújthat a reiki mindennapos gyakorlása, mely dogmáktól mentes, mindenki által elsajátítható japán gyökerű technika és eszköz az önfejlesztésre. A reiki kezelés segít megoldani a megbomlott egyensúlyt és a toxinok felhalmozódását. Ez a csodálatos univerzális energia támogatja a szervezet öngyógyító képességét így víve harmóniát a mindennapokba. Bár a legtöbb ember kétkedik a láthatatlan és misztikusnak tűnő módszerekben, a reiki mégsem hiten alapuló módszer. Bárki megbizonyosodhat annak jótékony hatásáról, ha kipróbálja a kezelést. Mint minden keleti módszer itt is nagyon fontos a meditáció gyakorlása, önmagunk mélyebb megismerése az úton.

Reiki tanfolyamok Havasi Katalin reiki mesterrel Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 439 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 439 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75139