Reinkarnáció > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reinkarnáció > 7 weboldal. Kategória leírása:

ezoterika.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Reinkarnációs utaztatás
http://www.egeszsegedert.hu/reinkarnacio.html

Az utazás vagy utaztatás két főszereplője az utazó - aki meg akarja találni problémáinak okait - és az utaztató - aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. A betegségek, lelki gyötrelmek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetők vissza, illetve előző életeinkben megtalálhatók.

Reinkarnációs utaztatás
A reinkarnáció
http://www.noinet.hu/cikknezo.php?id=96

A lélek halhatatlan, így a fizikai test halála után nem szûnik meg létezni. A folyamatos újjászületés lényege, hogy a lélek végigjárja a számára kiszabott utat, hogy beteljesítse feladatait, melyekbõl tanulhat, tapasztalatot szerezhet, így folyamatosan fejlõdik.

A reinkarnáció
Biblia alapvető - Szellem és Reinkarnáció
http://biblebasicsonline.com/hungarian/04/D12.html

A hiedelem, hogy az ember folytatja életét egy másik személy vagy állat testében, akibe költözik a lelke, az egyik legelső módszer volt arra, hogy az ember megkísérelje meggyőzni önmagát afelől, hogy a halál nem annyira végzetes mint, amilyennek látszik.

Biblia alapvető - Szellem és Reinkarnáció
Terebess Ázsia Lexikon
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/reinkarnacio.html

A reinkarnáció az ismétlődő születés és halál folyamata, amely során a lélek életről életre, egyik testből a másikba vándorol, egyszer emberi, másszor pedig állati vagy növényi létformát elfogadva.

Terebess Ázsia Lexikon
Történet egy korábbi életről
http://kisoroszlan.wordpress.com/2012/12/21/a-voros-haju-no/

Lehetne egy korábbi élet szokványos története is, de az egykori házastársak életekkel később ismét találkoztak... Történetüket pedig egy buzgó asztrológus tanonc a hozzá tartozó röpke asztrológiai elemzéssel meg is örökítette. ;)

Történet egy korábbi életről
Újjászületés a Földön - reinkarnáció
http://www.gralvilaga.hu/vallas_a-kereszteny-es-reinkarnacio_211-2.html

Mit lehet még megtudni a reinkarnációról? A keresztény és reinkarnáció c. kiadvány célzottan rámutat arra, hogy léteznek még hézagok és pontatlan feltevések ismereteinkben a reinkarnáció jelentésével, működésével és fontosságával kapcsolatban. A reinkarnációban való hit egyszerűen annak az ismeretnek a megértése, hogy egy folyamatos létben az emberi léleknek több mint egyszeri esélye van a Földre jövetelre.

Újjászületés a Földön - reinkarnáció
Reinkarnációs utazás
https://www.dk-magie.com

A születésünkkor velünk érkezik néhány az előző életeinkből hozott, fel nem dolgozott minta, amelyekkel reinkarnációs utazáson szembesülhetünk. Ennek az a nagy előnye, hogy amikor tudatossá válunk, az adott mintára azzal máris elkezd gyógyulni és nem kell tovább hurcolnunk a következő életeinkre. A leszületésünket is előre eltervezzük. Kiválasztjuk a szüleinket és azt is, hogy pontosan mikor születünk meg. Az előző éltes utazáson felismerhetjük, hogy adott helyzet, amiben éppen vagyunk, nem először történik meg velünk. Azért ismételünk, mert nem tudtuk megoldani. Amikor felismerünk, egy mintázatot megkereshetjük hogyan oldhatók fel , hogy ne kelljen tovább vinni a lélekruhánkon. Mindenki képes rá, hogy utazzon az előző életeiben, de egyáltalán nem mindegy ki a vezető. Ha választjuk ezt, mert kíváncsiak vagyunk vagy megoldást várunk az utaztatástól nagyon gondosan válasszuk, kivel tesszük.

Reinkarnációs utazás
Hirdetések
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 439 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 439 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75139