Jóga, meditáció > Ezoterika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jóga, meditáció > 16 weboldal. Kategória leírása:

ezoterika.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Etka - Jóga
http://www.etkaanyo.hu/

Etka - Jóga Nemzetközi Egyesület - Szeged. Az Etka - Jóga Erőgyűjtő Módszer Nemzetközi Egyesület lehetőséget ad az oktatóképzésre és a továbbképzésre.

Etka - Jóga
Jóga a mindennapi életben
http://www.joga.hu/

Jóga.hu - Jóga a mindennapi életben.

Jóga a mindennapi életben
Shaja Jóga
http://www.sahajajoga.hu/

Shri Mataji - a Sahaja Jóga megalapítója - egy olyan egyszerű módszert dolgozott ki, aminek segítségével bárki elérheti a meditáció - a belső béke megtapasztalásának - állapotát.

Shaja Jóga
Jógaközpont
http://www.jogakozpont.hu/

Asram - Jóga és meditációs központ. A Magyar Jógaoktatók Szövetségének alapító tagja.

Jógaközpont
Jógaterápia
http://www.jogaterapia.hu/

Az általunk gyakorolt jógaterápia a nyugati fizioterápiás ismereteknek, és a tradicionális jóga gyakorlatrendszerének modern felfogású ötvözete.

Jógaterápia
Ganga Baráti Kör
http://www.ganga.hu/

Jóga, testmozgás, légzőgyakorlat, meditáció, relaxáció.

Ganga Baráti Kör
Hatha Jóga a Sivananda Jógaközpontban
http://www.sivananda.hu/hatha_joga_sivananda.php

A hatha szónak mély ezoterikus jelentése van. A "ha" szó alatt a Napot értik, a "tha" alatt a Holdat. Azaz a hatha jóga a Nap és a Hold, a prána és apána (energiák) egyesülését jelenti. A hatha jóga nem cél, hanem csak a cél felé vezető eszköz.

Hatha Jóga a Sivananda Jógaközpontban
Ákos jóga - jóga gyakorlatok
https://vadaszakos.hu/

Jógaoktatóként sok ötvenévest láttam, akik jobb karban voltak, mint az egyetemista húszévesek! A titkuk pedig a folyamatos önodafigyelés és -képzés volt. Sportoltak, figyeltek az étrendjükre és tanultak. Életminőség-javítás azoknak az ülőmunkát végző értelmiségieknek, akik felvállalva az egészségükért a felelősséget, fizetésüket nem életük végig tartó gyógyszeres kezelésre szeretnék költeni. Ha úgy érzed, nem érdemled meg, hogy a derék- és hátfájás, a megfázások és egyéb nyavalyák olyan sok hetet (hónapot, évet) keserítenek meg az életedből, akkor érdemes néhány percet arra szánnod, hogy tovább olvasol.

Ákos jóga - jóga gyakorlatok
Diószegi Ádám - Jógaoktató weboldala
http://jogaoktato.hu

Diószegi Ádám jógaoktató weboldala, melyen információt találhatsz az aktuális hatha jóga, Gerincjóga és meditáció órákról, valamint a jógastúdiókról. A Gerincjóga ötvözi a több ezer éves hatha jóga gyakorlatait és a mai modern anatómia és gerincterápia ismereteit. A jógaászanák (testhelyzetek) anatómiailag tökéletes tartások, melyek képesek kiegyensúlyozni az izomrendszert, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálják a hormonális háztartást, a keringést és az energetikai folyamatokat is.

Diószegi Ádám - Jógaoktató weboldala
Mandala Jógastúdiók
http://www.mandalajoga.hu

Változtass azon, hogy fáj a hátad, hogy feszült vagy, hogy nem érzed jól magad a bőrödben! A Gerincjóga, a Stresszoldó Jóga, a Nőijóga és a Hatha Jóga olyan mozgásrendszerek, amelyek segítenek abban, hogy egészségesebb, magabiztosabb és boldogabb légy! A Mandala Jógastúdiókban magasan képzett oktatóink modern, a legújabb mozgástrendek irányelvei szerint oktatják a tradicionális indiai jógát. Már három stúdióban oktatunk jógát: Advaita Jógaközpont: 1131 Budapest, Kresz Géza u. 27. (A Westenddel szemben) Gerincjóga Központ: 1077 Budapest, Nefelejcs u. 58. (Peterdy u. sarok) Nőijóga Stúdió: 1063 Budapest, Szalmás Piroska u. 11. (A Kodály körönd mellett) Még nem voltál nálunk? Az első jóga óra ingyenes!

Mandala Jógastúdiók
Jóga Magazin
http://jogamagazin.hu/

Online jóga magazin magyarul. Hasznos cikkek, írások.

Jóga Magazin
Dunakeszi Jóga Stúdió
http://www.gyogytorna-2120.hu/joga-tanfolyamok-a-dunakeszi-studioban

Jóga - Gyógytorna - BEMER Stúdió Dunakeszi Jóga a Mindennapi Életben Rendszer tanfolyamok: kezdő, haladó, valamint hát- és derékfájás elleni jógaórák. Ászanák - testgyakorlatok, pránájáma - légzőgyakorlatok, lazítás - relaxáció, meditáció. Hatha jóga kriják. Négy jógaút: Bhakti, rádzsa, karma, gjána jóga. Gyógytorna a stúdióban, és kiszállással az otthonában, Dunakeszin, Gödön, Fóton is. BEMER 3000 mágnesterápiás kezelések, tapasztalt egészségügyi szakemberünkkel, BEMER kölcsönzés-bérbeadás, AKCIÓS árakon. BEMER3000 készülékek forgalmazása-eladása országos kiszállítással! Pszichológiai kezelések, tanácsadás. Várjuk AKCIÓS árainkkal! Bővebb infó honlapunkon: www.gyogytorna-2120.hu

Dunakeszi Jóga Stúdió
Ajna Jóga - és Mozgásstúdió
http://ajnajoga.hu/

Szeretettel várjuk azokat, akik lazításra, relaxálásra, felfrissülésre vágynak, vagy csak egy kicsit mozogni szeretnének, csakúgy, mint azokat, akik a jóga mélyebb megélésére törekednek. Központunkban igyekszünk minden, a hatha jógához szükséges segédeszközt biztosítani, hogy mindenki lehetőséget találjon a személyes fejlődésre. Oktatóink a hatha jóga számos irányzatát képviselik, akiknél lehetőséged nyílik egyéni, személyre szabott jógagyakorlásra is. Számos frissítő, kényeztető, relaxáló masszázst is kipróbálhatsz Stúdiónkban.

Ajna Jóga - és Mozgásstúdió
AUM Jóga Stúdiók
http://aumjoga.hu

Jóga foglalkozásokat tartunk az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció és a Sivananda rendszer tanításai szerint. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

AUM Jóga Stúdiók
Sankalpa jóga - jógastúdió Budapest
http://www.sankalpa.hu

A Sankalpa jógastúdió Budapest számtalan mozgás és jóga típusnak ad otthont. Válasszon kedve szerint és mozogjon velünk profi, hobbi, vagy kezdő szinten. Oktatóink több éves munkatapasztalata, segítőkész, türelmes személyisége biztosítja az órák kellemes hangulatát és eredményességét.

Sankalpa jóga - jógastúdió Budapest
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ezoterika.wyw.hu: Ezoterika katalógus. Ezoterika, ezotéria vagy más néven ezoterikus tanok. Az ezoterika, a világot a tudományoktól eltérően vizsgálja. Ezoterikával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 439 válogatott ezoterika, ezotéria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 439 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 75139